Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skandināvs 3XL, veikals

Skandināvs 3XL, veikals

Rūpniecības iela 1a, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 27710848
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena09:00 - 17:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Šo veikalu iecienījuši apmeklēt ne tikai vietējie Talsinieki, bet tas ir ieguvis popularitāti arī kā tūrisma galamērķis sava unikālā preču sortimenta dēļ. Veikalā vienuviet atradīsiet dažādas tematiskas nodaļas: sienas pulksteņu kolekciju, nodaļu antīkiem priekšmetiem, kristāla izstrādājumiem, melhiora izstrādājumiem, misiņa izstrādājumiem, ķīmijai, apaviem, elektroprecēm, apģērbiem, nodaļu bērnu apģērbiem un atsevišķu nodaļu bērnu precēm un mantiņām, nodaļu darba apģērbam, sporta inventāram, mūzikas instrumentiem un skaņu ierakstiem, tekstilizstrādājumiem (aizkari, segas, gultas veļa..) un plašu sortimentu ar audumiem, trauku nodaļu, preces mājai un dārzam, bet mēbeles SKANDINĀVS 3XL veikalā ir izvietotas visās trīs veikala zālēs. Visu veikala sortimentu ir grūti uzskaitīt, jo tas izvietots 1500 m2 platībā. Esot veikalā, apmeklējiet visas trīs SKANDINĀVS 3XL veikala zāles, neaizmirstiet aiziet uz angāra piebūvi, kurā izvietotas mēbeles, gleznu kolekcijas u.c. preces un veikala otro stāvu, kur izvietotas jauno stūra dīvānu kolekcijas un gultas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLietotas preces    Lietotas mēbeles       Mēbeles       Krēsli       Galdi       Gultas       Dīvāni       Bufetes, trauku skapji       Sekcijas       Skapji    Interjera priekšmeti       Svečturi       Lustras       Lampas       Gleznas       Suvenīri    Elektropreces       Datortehnika       Sadzīves tehnika       Audio un videotehnika       Ledusskapji    Lietoti apģērbi (second hand)       Apģērbi       Apavi       Sieviešu apģērbi       Sporta apģērbi       Bērnu un jauniešu apģērbi       Vīriešu apģērbi    Mājas tekstils       Gultas veļa       Dvieļi       Aizkari       Galdauti, galdu pārklāji       Segas    Saimniecības preces    Trauki, virtuves piederumi       Metāla trauki       Kapara trauki       Alpaka trauki       Misiņa trauki    Sporta preces    Slēpes    Preces bērniem    Bērnu gultiņas    Rotaļlietas    Antīki priekšmeti    Metāla izstrādājumi    Amatnieku darinājumi, meizstardarbi, izstrādājumi    Aprīkojums invalīdiem
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 29967
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1957562


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Visi banneri