Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skandināvs 3XL, veikals

Skandināvs 3XL, veikals

Rūpniecības iela 1a, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 27710848
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena09:00 - 17:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Šo veikalu iecienījuši apmeklēt ne tikai vietējie Talsinieki, bet tas ir ieguvis popularitāti arī kā tūrisma galamērķis sava unikālā preču sortimenta dēļ. Veikalā vienuviet atradīsiet dažādas tematiskas nodaļas: sienas pulksteņu kolekciju, nodaļu antīkiem priekšmetiem, kristāla izstrādājumiem, melhiora izstrādājumiem, misiņa izstrādājumiem, ķīmijai, apaviem, elektroprecēm, apģērbiem, nodaļu bērnu apģērbiem un atsevišķu nodaļu bērnu precēm un mantiņām, nodaļu darba apģērbam, sporta inventāram, mūzikas instrumentiem un skaņu ierakstiem, tekstilizstrādājumiem (aizkari, segas, gultas veļa..) un plašu sortimentu ar audumiem, trauku nodaļu, preces mājai un dārzam, bet mēbeles SKANDINĀVS 3XL veikalā ir izvietotas visās trīs veikala zālēs. Visu veikala sortimentu ir grūti uzskaitīt, jo tas izvietots 1500 m2 platībā. Esot veikalā, apmeklējiet visas trīs SKANDINĀVS 3XL veikala zāles, neaizmirstiet aiziet uz angāra piebūvi, kurā izvietotas mēbeles, gleznu kolekcijas u.c. preces un veikala otro stāvu, kur izvietotas jauno stūra dīvānu kolekcijas un gultas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLietotas preces    Lietotas mēbeles       Mēbeles       Krēsli       Galdi       Gultas       Dīvāni       Bufetes, trauku skapji       Sekcijas       Skapji    Interjera priekšmeti       Svečturi       Lustras       Lampas       Gleznas       Suvenīri    Elektropreces       Datortehnika       Sadzīves tehnika       Audio un videotehnika       Ledusskapji    Lietoti apģērbi (second hand)       Apģērbi       Apavi       Sieviešu apģērbi       Sporta apģērbi       Bērnu un jauniešu apģērbi       Vīriešu apģērbi    Mājas tekstils       Gultas veļa       Dvieļi       Aizkari       Galdauti, galdu pārklāji       Segas    Saimniecības preces    Trauki, virtuves piederumi       Metāla trauki       Kapara trauki       Alpaka trauki       Misiņa trauki    Sporta preces    Slēpes    Preces bērniem    Bērnu gultiņas    Rotaļlietas    Antīki priekšmeti    Metāla izstrādājumi    Amatnieku darinājumi, meizstardarbi, izstrādājumi    Aprīkojums invalīdiem
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 29665
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1942024

Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Visi banneri