Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bekiški, viesu nams

Bekiški, viesu nams

s.Mednieki, Priežmale, Kastuļinas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5685
(+371) 29464952
(+371) 29175291
Juridiskais nosaukums : Individuālais komersants P.Bekišs
Reģistrācijas numurs : 41502023899
Juridiskā adrese : Individuālais komersants
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā.

Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 20 guļvietas, virtuve un duša.

10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta. Labai atpūtai piedāvājam arī laivu, ūdens velosipēdu, batutu un volejbola laukumu. Ir arī ugunskura vieta un grils.

Tas viss atrodas jaukā, klusā vietā: no vienas puses mežs, no otras ezers.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami10 - 200 € Skatīt vairāk   Pirtis       Naktsmītnes       Dažādi numuri Atpūta pie dabas    Bērnu rotaļu laukumi    Telšu vietas    Ugunskura vietas    Batuti    Sporta laukumi Atpūta pie ūdens    Pludmales    Makšķerēšana Atpūta uz ūdens    Motorlaivas    Laivas    Ūdens velosipēdu noma Viesu mājas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 51630
Meklēšanas rezultātos parādīts : 918053


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Visi banneri