Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gardens, SIA

Gardens, SIA

Kvēles iela 41, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 26449743
Juridiskais nosaukums : Gardens, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103898427
Juridiskā adrese : Rasas iela 2, Bukulti, Garkalnes novads, LV-1024
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Gardens ir dārzu labiekārtošanas un apzaļumosanas uzņēmums ar pieredzes bagātu komandu un videi draudzīgu domāšanu, mūsu darbs ir arī hobijs- mēs visu darām ar prieku, kvalitāti un reizē lielu atbildību.

Piedāvājam dažādus teritorijas labiekārtošanas, apzaļumošanas un uzkopšanas pakalpojumus.

Mūsu darbības pamatā ir daudzveidīgu pakalpojumu un elastīgu piedāvājumu platforma- mēs piedāvājam gan vienreizēju teritorijas sakopšanu, gan arī regulāru teritoriju kopšanu visa gada garumā, atbilstoši sezonas vajadzībām.

Vairak informācijas par mums: https://gardens.lv

  • Teritoriju labiekārtošana, apzaļumošana
  • Dārzu projektēšana
  • Dārzu ierīkošana un apstādījumu kopšana
  • Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm
  • Zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana
  • Zāliena vertikulēšana un aerācija
  • Dzīvžogu stādīšana un apgriešana
  • Dekoratīvo stādu formēšana
  • Dižstādu stādīšana
  • Akmens dārzu izbūve
  • Dārza rekonstrukcija
  • Krastu, nogāžu stiprināšana un atbalsta sienu būvniecība
  • Dārza automātisko laistīšanas sistēmu uzstādīšana
  • Zemes frēzēšana
  • Sakņu un augļu dārza ierīkošana
  • Augļu koku vainagu veidošana
  • Arborista pakalpojumi, koku kopšana
  • Koku zāģēšana un celmu frēzēšana
  • Teritoriju attīrīšana no krūmiem
  • Meliorācijas grāvju kopšana un atjaunošana
  • Jumta dārzu un terašu labiekārtošana
  • Bruģēšana

Vairak informācijas par mūsu pakalpojumiem: https://gardens.lv/pakalpojumi

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAinavu arhitektūra, dizains Labiekārtošana, apzaļumošana    Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana    Konsultācijas dārzu, ainavu, parku, apstādījumu ierīkošanai    Dekoratīvo stādu, krūmu, koku formēšana    Dārza dizains un interjers    Teritorijas uzkopšana       Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana       Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku uzturēšana       Dārzu rekonstrukcija       Dīķi, dīķu ierīkošana          Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana          Strauti un kaskādes       Akmensdārzu ierīkošana    Arborista pakalpojumi, koku kopšana       Bīstamo koku zāģēšana       Koku un krūmu stādījumu ierīkošana       Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana       Koku un krūmu kopšana       Lielu koku stādīšana       Dzīvžogi          Dzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšana          Dzīvžogu stādīšana, ierīkošana    Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Jumta dārzi, japāņu dārzi, akmensdārzi    Mizu mulča    Sēklas un stādi       Zālāju sēklas       Telpaugi       Tūjas    Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana       Zāliena pļaušana, trimerēšana       Zāliena mēslošana    Ziemas dārzi Apstādījumi    Puķu dobju ierīkošana, stādīšana Žogi, sētas Bruģis, bruģakmens    Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi    Granīta oļi    Laukakmeņi Melnzeme Zemes frēzēšana    Dižstādi       Dižstādu piegāde un stādīšana    Paklājzāliens, paklājzāliena ieklāšana Sniega tīrīšana Sniega izvešana Dārzs un sēta    Preces dārzam    Dārza interjera elementi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16555
Meklēšanas rezultātos parādīts : 410500

Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Visi banneri