Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vējkalnietis, vīna darītava

Vējkalnietis, vīna darītava

Mierkalni, Lauciene, Laucienes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3285
(+371) 29457055
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mazā alkohola darītava Vējkalnietis, ar Latvijā daudzveidīgāko dzērienu sortimentu, atrodas Talsu novada Laucienē, pie autoceļa Rīga –Talsi caur Jūrmalu 100 km no Rīgas, 66.kilometrā no Jūrmalas un 10 km no Talsiem (skatīt Kontakti)

Savus mājas vīnus, jau 50 gadus, darinām izmantojot laika gaitā pārbaudīto mana tēva, jau pirms kara lietoto tehnoloģiju. Te nav augsti mehanizēta rūpnieciska ražotne , bet rūpīgs amatniecisks, pamatā roku darbs.

Vīnu sortiments daudzveidīgs, kurā daudz nelielas (25-300 litru ) partijas , kopējais apjoms gadā ap 2500 l. Mūsu dzērieniem netiek pievienoti, mūsdienās plaši lietotie sulfiti vai citi ķīmiski stabilizatori, dzidrinātāji vai garšas uzlabotāji. Augļu un ogu audzēšanā neizmanto ķīmiskos augu aizsardzības līdzekļus.

Katru gadu sortimentā ir ap 20 dažādi vīni. Mazāk sausie un pussausie vīni, bet pārsvarā pussaldie un deserta. Kā izejvielas izmēģinātas un tiek izmantotas gandrīz visas Latvijā augošās dārza un meža ogas un augļi, rabarberi, ķirbji.

Ļoti iecienīti, varētu teikt ka vīna darītavas vizītkarte , ir eksotiskie ziedu vīni. Tādi ir daudzu Latvijas vīnu konkursu eksotisko vīnu grupas uzvarētāji un godalgotie Melnā plūškoka ziedu , Balto ceriņu ziedu , Mežrozīšu ziedu arī Peoniju un Sarkanā āboliņa ziedu un citi. Pēc vairāku gadu pārtraukuma sortimentā ir eksotiskais Tomātu vīns.

Paplašinot sortimentu pirms septiņiem gadiem sākām ražot arī stipros alkoholiskos dzērienus. Spirtu dzērienu ražošanai iegūstam destilējot savus vīnus. Augsto produkcijas kvalitāti palīdz nodrošināt kvalitatīvs destilējamais vīns un divkārša destilācija ar profesionālu kapara dubultsienu destilācijas aparātu

Visu gadu, arī ziemā, degustāciju laikus obligāti saskaņojot pa tel. 29457055, aicinām pieteikties Vējkalnieša mājas vīnu un stipro alkoholisko dzērienu degustācijām.

Degustācijas piedāvājam 5-55 cilvēku grupām, vasarā var būt lielākas.

Mazām grupiņām cena pēc vienošanās.

Vīnu degustācijas cena no dalībnieka - 3 vīnu = 2€, 5 vīnu = 3 €, 7 vīnu = 4 €.

Degustācijas kā uzkodu papildus var pasūtīt trīs Talsu sieru plati - cena 1€ no dalībnieka

Stipro alkoholisko dzērienu degustācijas cena no dalībnieka - par katru veidu =1 €

2019.gada sezonā mūsu dzērienus degustēja ap 800 dažādu valstu tūristi .

Sadaļā VEIKALS var iepazīties ar mūsu dzērienu mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības cenām un sortimentu. Lielākus pasūtījumus piegādā.

Jūlija un augusta mēnešos veikalā var iegādāties arī orģinālus bezalkoholiskus atspirdzinošus dzērienus glazēs, kafiju, saldējumu , bez maksas nogaršot 18 veidu Vējkalnieša vīnus un 19 veidu stipros dzērienus.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVīna darītavas Skatīt vairāk   Alkoholiskie dzērieni, ražošana Skatīt vairāk   Alkaholisko dzērienu degustācijas Skatīt vairāk      Vīnu degustācijas Skatīt vairākAlkoholiskie dzērieni Skatīt vairāk   Vīni Skatīt vairāk   Brandvīni, vīna destilāti Skatīt vairāk   Brendijs Skatīt vairāk   Kalvadoss Skatīt vairāk   Liķieris, liķieri Skatīt vairāk   Dabīgie vīni Skatīt vairāk   Mājas vīni Skatīt vairāk   Uzlējumi Skatīt vairāk   Latvijā ražoti mājas vīni Skatīt vairākDzērieni Skatīt vairāk   Sīrups, sīrupi Skatīt vairākVīna alkohola satura noteikšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37491
Meklēšanas rezultātos parādīts : 117209

Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Visi banneri