Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Fotostudijas.lv, fotostudija

Fotostudijas.lv, fotostudija

Lāčplēša iela 70, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 27022203
Juridiskais nosaukums : fotostudijas.lv
Reģistrācijas numurs : 40103730993
Juridiskā adrese : Lāčplēša 70-2, Rīga, LV-1011
Apraksts

Fotostudija | Fotosesija | Fotogrāfs 

_____________________________________________________________________________________

Fotostudija pašā Rīgas centrā ar divām mājīgām fotosesiju zālēm, pieredzējušiem fotogrāfiem, profesionālu aprīkojumu un daudzpusīgām iespējām!

_____________________________________________________________________________________

    Studija 1 - tās priekšrocības ir augstie griesti, kur iespējams iekārt dekorācijas. Tajā ir dažāda stila un faktūru sienas ar maināmu fonu sistēmu un lieliem panorāmas logiem, kas dod dienas apgaismojumu, bet, ja nepieciešams, to iespējams arī bloķēt.

Fotostudijā pieejams:

• Balta siena ar stilīgu dekoratīvo reljefu / Antīka siena ar vecināta koka efektu.

• Dekoratīvā siena ar pelēku, senlaicīga apmetuma efektu.

• Griesti ar āķiem dažādu karināmo dekorāciju izmantošanai.

• Šūpoles un citas dekorācijas pēc vienošanās.

• Liels panorāmas skata logs.

• Bay & Bow stila panorāmas skata logs.

• Studijas aprīkojums fotosesijām un video filmēšanai
*

Studija 2 - tās priekšrocība ir zāle ar baltu stūra cikloramu. Telpā ir augsti griesti un lieli panorāmas logi, kas sniedz daudz dažādu iespēju izmantot dabīgo apgaismojumu. Fotostudijā ir sienas ar dažādām apdarēm – gan koka, gan pelēko ķieģeļu, gan gaišām tapetēm. Ir arī siena, kas veidota 19.gs. klasiskajā franču stilā, kā arī fotostudijā ir pārvietojamais kamīns. Ciklorama ir pāreja ar vienmērīgu līkumu starp sienu (fonu) un grīdu, tā ļauj izveidot gradientu un izkliedē gaismu. Pateicoties tai, fons kļūst vientonīgs, kas savukārt rada bezgalīga fona ilūziju.

_____________________________________________________________________________________


    PAKALPOJUMI

_____________________________________________________________________________________


FOTOSESIJAS

* Iespējama arī izbraukuma fotosesija Jums vēlamā un ērtā lokācijā

** Iespējami arī vizāžista pakalpojumi

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFoto pakalpojumi    Reklāmas foto    Foto retušēšana, apstrāde    Fotogrāmatu izgatavošana Skatīt vairāk   Kanvas izgatavošana Skatīt vairāk   Lielformāta fotogrāfiju izgatavošana, drukāšana Fotogrāfi, fotogrāfa pakalpojumi    Portfolio    Produktu fotogrāfs    Pasākumu fotogrāfs, pasākumu fotogrāfēšana    Reportāžu foto    Arhitektūras fotogrāfēšana    Ballīšu fotogrāfs, ballīšu fotosessijas    Interjera fotogrāfs, Interjera fotosesijas    Kāzu foto, fotogrāfi Foto saloni    Foto saloni, studijas    Studijas fotosesijas    Fotostudijas īre Skatīt vairākFoto sesijas    Foto dokumentiem    Portretu foto, fotografēšana Skatīt vairāk   Izbraukumu fotosesijas    Grūtnieču fotosesijas Skatīt vairāk   Ģimenes fotosesijas Skatīt vairāk   Vecmeitu ballīšu fotogrāfs    Bērnu foto, bērnu fotogrāfs Skatīt vairāk   Erotiskas fotosesijas, kailfoto Skatīt vairāk   Vecpuišu ballīšu fotogrāfs    Individuālās fotosesijas Skatīt vairākDāvanu kartes    Fotosesijas dāvanu kartes (Dāvanu kartes)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34543
Meklēšanas rezultātos parādīts : 534667

Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Visi banneri