Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vidzemes vēnu centrs

Vidzemes vēnu centrs

Pļavas iela 5, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64174186
(+371) 29425660
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Vienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.

Savu darbību uzsākām 2009.g. septembrī ar vēnu saslimšanu diagnostiku - dupekssonoskopiju. 2009.g. decembrī veiktas pirmās vēnu lāzeroperācijas. Šobrīd esam kļuvuši par vienu no vadošajiem uzņēmumiem vēnu slimību diagnostikā un ārstēšanā Vidzemē.

Uzņēmuma galvenais speciālists ir ķirurgs-flebologs Dzintars Krasts, kopš 1999.g. nodarbojas ar vēnu slimību ārstēšanu. 2000.g. sāka praktizēt vēnu skleroterapiju. No 2004.g. veic vēnu izmeklēšanu - duplekssonoskopiju. Ieguvis laba vēnu speciālista slavu ar saviem darba rezultātiem (tos varat redzēt sadaļā galerija).

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKāju vēnu konsultatīvais centrs    Vēnu ārstēšana Skatīt vairāk      Vēnu slimību ārstēšana          Vēnu bezrētu ārstēšana       Varikozu vēnu ārstēšana Skatīt vairāk      Vēnu diagnostika          Ultrasonogrāfija          Duplekssonoskopija       Vēnu operācijas          Limfodrenāža          Endoluminālās lāzeroperācijas          Klasiskās vēnu operācijas          Putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē          Miniflebektomijas pēc Varady       Ķirurgi          Flebologi          Ķirurga konsultācijas Vēnu zeķes    Kompresijas zeķes Medicīnas tehnika, instrumenti, preces
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41738
Meklēšanas rezultātos parādīts : 131675

Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Visi banneri