Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Daiga Liepa, pirtniece

Daiga Liepa, pirtniece

Rīga, Latvija
(+371) 29180834
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts

Esmu pirtniece un pirtsslotu meistare.


 


Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem. Jo uz pirti mēs ejam ne tikai, lai attīrītos fiziski, nostiprinātu savu veselību, bet arī attīrītos garīgi, parunātos ar dieviņu, sakārtotu savu iekšējo emocionālo un garīgo pasauli.


 


2011. gadā saņēmu diplomu par iegūto profesionālo kvalifikāciju „Pirtnieks” šobrīd vienīgajā akreditējajā pirts izglītības iestādē „Pirts skola”, 2010. gadā saņēmu sertifikātu par apgūto Ziedoņa Kārkliņa teorētiski – praktisko nodarbību ciklu „Pirts zinības”. Šogad manas prasmes ir novērtētas ar 1.vietu Latvijas Pirtnieku meistarības sacensībās. Esmu uzvarējusi vairākos pirtsslotu siešanas konkursos - 2010. un 2011. gadā pirtnieku seminārā Jaunieviņās vairākās kategorijās - Klasiskā pirtsslota, Maģiskā pirtsslota un Dullā pirtsslota. 2011. gadā Lietuvas pirts svētkos saņēmu 1. vietu kategorijā „Oriģinālākā pirts slota”.


 


Pirtī piedāvāju pirts procedūras veselības nostiprināšanai, relaksējošu pirts rituālu, kā arī pirts rituālus īpašos gadījumos - Saulgriežu pirtiņas (iekļaujot meditācijas), dzimšanas dienas pirts rituālu (arī ar meditāciju) un attīrošus pirts rituālus pirms cilvēkam svarīgiem notikumiem viņa dzīvē - piemēram-kāzas vai kāds būtisks moments viņa garīgās attīstības ceļā vai cits, pirms kura cilvēks vēlas attīrīties un sakārtot domas.


 


Pirtī izmantoju ļoti daudz dažādu slotiņu - gan koku, gan augu - klasiskās, attīrošās, skujkoku, smaržīgās, muzikālās, relaksējošās un maigu sajūtu radošās pirtsslotas. Kopumā vienā pirts rituālā saņemam spēku no apmēram 10-27 slotiņām.


 


Pirts rituāls sākas ar iesildīšanos, tai seko ķermeņa attīrīšana ar pirts skrubi, kuru gatavoju pati ar dažādu augu piedevām, iespējams arī izmantot mālus vai dūņas, un attīrošais pēriens ar apses slotām (apsīte palīdz noņemt no cilvēka visu viņam lieko un nevajadzīgo). Tam seko  spēcinošais pēriens ar stiprajām slotām. Iespējams arī vibrāciju pēriens ar bambusa vai kārklu klūdziņām. Ļoti patīkami ir iegrimt meditācijā zem slotiņu paklāja. Un nobeigumā dažādas maskas no dabīgiem augļiem vai ogām, vai citiem dabīgiem produktiem, un medus. Un maigās relaksējošās slotiņas. Ja nepieciešams īpašs spēks, tad lieku lietā deviņu vai trejdeviņu augu slotas.


 


Lai pastiprinātu pirts rituālo darbību spēku, dziedu pirtī tautasdziesmas - dieva,saules un spēka tautasdziesmas. Pēc vajadzības izmantoju Seno Baltu zīmju enerģētiskās sistēmas prakses un reiki prakses.


 


Savu iekšējo tieksmi darboties floristikā pašlaik aizpildu, sienot un veidojot dazādas pirtsslotas - gan savām vajadzībām, gan pēc pasūtījuma - dažādu koku un augu slotiņas, smaržīgās, muzikālās, relaksējošās, deviņu vai trejdeviņu augu slotas, kārklu klūdziņu slotas - pēc jums ērtiem un atbilstošiem izmēriem, vajadzībām un gaumes.


 


Manus pirtnieces pakalpojumus iespējams saņemt Jūsu pirtiņā, vai kādā citā Jums zināmā pirtiņā, vai arī noīrēt pirtiņu Mārupē.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtnieki, pirts meistari Skatīt vairāk   Pirts procedūras Skatīt vairāk      Pirts procedūras veselības nostiprināšanai       Relaksējošās pirts procedūras       Attīrošās pirts procedūras       Dzimšanas dienas pirts procedūras       Saulgriežu pirts procedūras Pirtsslotas Skatīt vairāk   Pirtsslotas pēc pasūtījuma    Kārklu klūdziņu pirtsslotas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49243
Meklēšanas rezultātos parādīts : 103145

Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Visi banneri