Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KMH kvadraciklu un motociklu noma

KMH kvadraciklu un motociklu noma

Atmiņas, Krustiņi, Inčukalna novads, Latvija, LV-2141
(+371) 27000061
(+371) 27000061
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Esam izveidojuši interesantu trasi tikai 30 km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam tikai pārbaudītu ražotāju mototehniku (Honda, KTM, Suzuki,Yamaha un Polaris kvadracikli un krosa motocikli). No 2016. gada pie mums ir iespējams iegādāties un pasūtīt O'Neal motokrosa un BMX ekipējumu.

Kvadraciklu un krosa motociklu nomas cenas:

10 min - 11.00 EUR 

20 min - 22.00 EUR

30 min - 29.00 EUR

40 min - 36.00 EUR

1 stunda - 50.00 EUR

Cenā iekļauts pilns drošības aprīkojums (ķivere, cimdi, zābaki, kostīms)

Stundas brauciens pa mežu ar kvadracikliem instruktora pavadībā:

Brauciena cena vienai personai ir 55.00 €/stundā. Cenā iekļauta kvadricikla noma, drošības aprīkojums, kombinezons, zābaki un instruktora pavadība. Izbraucienus pa mežu nepieciešams savlaicīgi pieteikt un dalībnieku skaits ir no 2 līdz 5 cilvēki.

Rezervācijas tālrunis: 27000061

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Motociklu noma Skatīt vairāk   Kvadraciklu noma    Krosa motociklu noma Izbraucieni ar kvadracikliem Skatīt vairāk   Praktiskā braukšana ar motociklu, kvadraciklu (Motociklistu braukšanas apmācība) Skatīt vairākMotociklu remonts, tehniskā apkope    Kvadraciklu remonts    Motociklu rezerves daļas    Kvadraciklu rezerves daļas Motociklu ekipējums    Zābaki, ķiveres, bruņas, kostīmi (Motociklu inventāra, drošības aprīkojuma noma) Skatīt vairākMotokrosa trases Skatīt vairākPasākumu organizēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27214
Meklēšanas rezultātos parādīts : 276747


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Visi banneri