Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KMH kvadraciklu un motociklu noma

KMH kvadraciklu un motociklu noma

Atmiņas, Krustiņi, Inčukalna novads, Latvija, LV-2141
(+371) 27000061
(+371) 27000061
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Esam izveidojuši interesantu trasi tikai 30 km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam tikai pārbaudītu ražotāju mototehniku (Honda, KTM, Suzuki,Yamaha un Polaris kvadracikli un krosa motocikli). No 2016. gada pie mums ir iespējams iegādāties un pasūtīt O'Neal motokrosa un BMX ekipējumu.

Kvadraciklu un krosa motociklu nomas cenas:

10 min - 11.00 EUR 

20 min - 22.00 EUR

30 min - 29.00 EUR

40 min - 36.00 EUR

1 stunda - 50.00 EUR

Cenā iekļauts pilns drošības aprīkojums (ķivere, cimdi, zābaki, kostīms)

Stundas brauciens pa mežu ar kvadracikliem instruktora pavadībā:

Brauciena cena vienai personai ir 55.00 €/stundā. Cenā iekļauta kvadricikla noma, drošības aprīkojums, kombinezons, zābaki un instruktora pavadība. Izbraucienus pa mežu nepieciešams savlaicīgi pieteikt un dalībnieku skaits ir no 2 līdz 5 cilvēki.

Rezervācijas tālrunis: 27000061

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Motociklu noma Skatīt vairāk   Kvadraciklu noma    Krosa motociklu noma Izbraucieni ar kvadracikliem Skatīt vairāk   Praktiskā braukšana ar motociklu, kvadraciklu (Motociklistu braukšanas apmācība) Skatīt vairākMotociklu remonts, tehniskā apkope    Kvadraciklu remonts    Motociklu rezerves daļas    Kvadraciklu rezerves daļas Motociklu ekipējums    Zābaki, ķiveres, bruņas, kostīmi (Motociklu inventāra, drošības aprīkojuma noma) Skatīt vairākMotokrosa trases Skatīt vairākPasākumu organizēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26903
Meklēšanas rezultātos parādīts : 273983

BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Visi banneri