Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akmens lietas, SIA

Akmens lietas, SIA

Buļļu iela 80a, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 26545686
(+371) 29994037
(+371) 26545686
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA „Akmens Lietas” ir 2011. gadā jaundibināts uzņēmums, kurā ir apvienojušies pieredzes bagāti akmenapstrādes meistari. Ņemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģētības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana. SIA „Akmens Lietas” meistariem, veicot akmens apstrādes darbus ir iespējams pielietot jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus, instrumentus un apstrādes materiālus. SIA „Akmens Lietas” meistari savas zināšanas un prasmes pilnveido un attīsta dažādās starptautiskās izstādēs, kā arī apgūst individuālu apmācību pie ārvalstu akmens apstrādes meistariem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde    Gravēšanas darbi Skatīt vairāk      Burtu gravēšana Skatīt vairāk      Gravēšana akmenī Skatīt vairākAkmens izstrādājumi    Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk      Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk   Granīta apmales, izgatavošana Skatīt vairāk   Granīta vāzes    Akmens soli un galdi Skatīt vairāk      Akmens soli          Kapu soliņi    Akmens krusti Skatīt vairāk      Granīta krusti    Akmens virsmas un palodzes    Akmens pakāpieni    Granīta sētiņas       Kapu sētiņas Kapu teritoriju labiekārtošana, kapu pieminekļu uzstādīšana    Kapu labiekārtošana, apzaļumošana    Kapsētas un kapu kopšana Restaurācijas darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34424
Meklēšanas rezultātos parādīts : 413452


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Visi banneri