Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rancho Randevu, atpūtas komplekss

Rancho Randevu, atpūtas komplekss

Riekstu kalni 1, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 25606707
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi.

Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.

„Rancho Randevu„ gaida Jūs jebkurā gada laikā: ziemā un vasarā, rudenī un pavasarī diennakts laikā!!!

Jūsu rīcībā:

"Country House" - kantri māja paredzēta dažādu pasākumu - semināru, kāzu, jubileju rīkošanai un vienkārši relaksācijai no pilsētas steigas.

Mājā ir 9 numuri (23 guļamvietas), pirts, biljards, karaoke, virtuve, 2 zāles ar kamīnu.

„Glory House„ – paredzēta gan divu – četru cilvēku izmitināšanai numuros, gan arī dažādu pasākumu rīkošanai. Māja ir 7 numuri (26 guļamvietas). Katrā numurā ir tualete, duša, kondicionieris. Mājā ir pirts, biljards, karaoke, virtuve, divas zāles ar kamīnu, videoprojektors, ekrāns.

Viesu mājiņas LUX "Happy House", "Dream House", „Funny House„ - mājīgas, siltas guļbūves mājiņas ar visām ērtībām. Mājiņas paredzētas trīs cilvēku izmitināšanai. Katrā mājiņā ir tualete, duša, ledusskapis, divguļamā un vienguļamā gultas, 2 balkoni.

Tīrs meža gaiss un ūdens garantē patīkamu atpūtu ar bērniem. Senatnes cienītājiem tiek nodrošināta ekskursija uz Kokneses pilsdrupām.

Firmu vadītāji varēs jebkurā laikā noorganizēt lietišķās tikšanās vai seminārus saviem darbiniekiem un apvienot tos ar brīnišķīgu atpūtu. Jūsu kāzu dienas vai jubilejas svinības, rīkotas „Rancho Randevu„, paliks atmiņā uz ilgu laiku. Jaunais gads un Ziemassvētki „Rancho Randevu„ atnesīs Jums veiksmi!!!

LAIPNI LŪDZAM!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi    Viesnīcas    Viesu nami    Viesu mājas    Atpūtas bāzes Atpūtas kompleksi    Banketu zāles un telpas svinībām    Pirtis Atpūta pie dabas    Atpūta pie upēm    Piknika vietas    Makšķerēšana Tūrisms
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26701
Meklēšanas rezultātos parādīts : 818637

MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Visi banneri