Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rancho Randevu, atpūtas komplekss

Rancho Randevu, atpūtas komplekss

Riekstu kalni 1, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 25606707
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi.

Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.

„Rancho Randevu„ gaida Jūs jebkurā gada laikā: ziemā un vasarā, rudenī un pavasarī diennakts laikā!!!

Jūsu rīcībā:

"Country House" - kantri māja paredzēta dažādu pasākumu - semināru, kāzu, jubileju rīkošanai un vienkārši relaksācijai no pilsētas steigas.

Mājā ir 9 numuri (23 guļamvietas), pirts, biljards, karaoke, virtuve, 2 zāles ar kamīnu.

„Glory House„ – paredzēta gan divu – četru cilvēku izmitināšanai numuros, gan arī dažādu pasākumu rīkošanai. Māja ir 7 numuri (26 guļamvietas). Katrā numurā ir tualete, duša, kondicionieris. Mājā ir pirts, biljards, karaoke, virtuve, divas zāles ar kamīnu, videoprojektors, ekrāns.

Viesu mājiņas LUX "Happy House", "Dream House", „Funny House„ - mājīgas, siltas guļbūves mājiņas ar visām ērtībām. Mājiņas paredzētas trīs cilvēku izmitināšanai. Katrā mājiņā ir tualete, duša, ledusskapis, divguļamā un vienguļamā gultas, 2 balkoni.

Tīrs meža gaiss un ūdens garantē patīkamu atpūtu ar bērniem. Senatnes cienītājiem tiek nodrošināta ekskursija uz Kokneses pilsdrupām.

Firmu vadītāji varēs jebkurā laikā noorganizēt lietišķās tikšanās vai seminārus saviem darbiniekiem un apvienot tos ar brīnišķīgu atpūtu. Jūsu kāzu dienas vai jubilejas svinības, rīkotas „Rancho Randevu„, paliks atmiņā uz ilgu laiku. Jaunais gads un Ziemassvētki „Rancho Randevu„ atnesīs Jums veiksmi!!!

LAIPNI LŪDZAM!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi    Viesnīcas    Viesu nami    Viesu mājas    Atpūtas bāzes Atpūtas kompleksi    Banketu zāles un telpas svinībām    Pirtis Atpūta pie dabas    Atpūta pie upēm    Piknika vietas    Makšķerēšana Tūrisms
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27037
Meklēšanas rezultātos parādīts : 826222


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Visi banneri