Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Staļģenes iela 77, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29439344
(+371) 29236404
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labdien! Paldies, ka ienācāt šajā lapā. Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu. 

Saviem darbiem izmantoju gan granīta laukakmeni - oriģinālāko un skaistāko no Latvijā pieejamiem akmens veidiem, gan arī zāģētas akmens plāksnes- gan no Somijas, Zviedrijas.  No tiem top akmens kapu pieminekļi, apmales, skulptūras, dārza mēbeles, strūklakas, dažādi dizaina priekšmeti.  Visi darbi tiek kalti manā darbnīcā, Staļģenes ielā 77, Jelgavā.

 Tas īsumā.. Brauciet un skatieties, zvaniet! Laipni lūgti uz darbnīcu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde Skatīt vairāk   Granīts Skatīt vairāk      Granīta apstrāde       Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Granīta apmales, izgatavošana Skatīt vairāk   Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana    Akmens soli un galdi Skatīt vairāk   Akmens mēbeles dārzam    Akmens virsmas un palodzes Skatīt vairāk   Akmens izlietnes Skatīt vairāk   Akmens griešana, pulēšana, termoapstrāde    Kapu apmales Skatīt vairākLaukakmeņi Skatīt vairāk   Laukakmens pieminekļi Skatīt vairākAkmeņkaļi Skatīt vairākStrūklakas Dārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairākAkmens plāksnes Akmens mēbeles dārzam Skatīt vairākAkmens izstrādājumi Akmens apdare kamīniem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41376
Meklēšanas rezultātos parādīts : 467028

Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Visi banneri