Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta

Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta

Slokas iela 52d, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 27545779
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūs iedvesmo svētki. Svētki, kas dzirksteļo no cilvēku enerģijas, atmosfēras un kopā būšanas. Kur laiks rit mazliet lēnāk kā ikdienā, jo ir tik neaprakstāmi labi.. Svētku radīšana ir mūsu sirdsdarbs. Mums ir gaiša un plaša telpa ar ietilpību no 30 līdz 350 cilvēkiem, kur rīkot svētkus. 325 kvadrāmetros iespējams īstenot Tavu unikālo, radošo un, iespējams, netradicionālo kāzu sapni. Dalīsimies savā svētku rīkošanas pieredzē, lai kopā sasniegtu brīnumaināko rezultātu. Papildus piedāvājam galdu, krēslu, dīvānu, galdautu un dekorāciju nomu. Foto stūrim - foto sienu rāmjus un individuālu foto baneru izgatavošanu. Labprāt piegādāsim inventāru un dekorācijas uz izvēlēto svinību vietu. Brauc ciemos, zvani vai raksti. Radīsim svētkus kopā!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelpu noma    Telpas konferencēm un semināriem    Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas atpūtai un viesībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Telpas prezentācijām Skatīt vairāk   Izstāžu zāles Skatīt vairāk   Mākslas saloni un galerijas    Modes skates Pasākumu inventāra, aprīkojuma noma, īre Skatīt vairāk   Inventāra noma banketiem    Galdauti, salvetes, galdu svārki Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie, statīvi    Galdi, galdu noma Skatīt vairāk   Krēsli, krēslu noma Skatīt vairāk   Reklāmas stendi Skatīt vairākTelpu dekorēšana un noformēšana Skatīt vairāk   Kāzu svinību organizēšana    Kāzu svinību vietas dekorēšana, noformēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50295
Meklēšanas rezultātos parādīts : 656772


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Visi banneri