Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā

Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā

ziedu bāze Jūrmala, ziedu piegāde , Dubultu prospekts 11, 1. stāvs, Jūrmala, Latvija, 2011
(+371) 29619968
(+371) 29619968 - ziedi Jūrmalā
www.paradizesgraudi.viss.lv - http://zieduparadize.lv/
http://Kristīne Hāze - Ziedi ar piegādi
Juridiskais nosaukums : Paradīzes graudi, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103292081
Juridiskā adrese : Dubultu Prospekts 11
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ziedu piegāde Latvijā, Rīgā, Jūrmalā , Dubultos,Majoros, Bulduros, Lielupē un Rīgas rajonā, Ziedu pušķi, galda dekori , ziedu arkas, auto noformējumi, līgavas pušķi, piespraudes.

mob.tel.29619968

www.http://zieduparadize.lv/

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZiedu bāze Jūrmalā (Ziedu saloni, veikali) Skatīt vairāk   Ziedu kurjers, ziedu piegāde Jūrmalā (Ziedu piegāde) Skatīt vairāk   Vāzes    Podi    Telpaugi Jūrmalā (Telpaugi)    Dāvanas    Jūrmalā (Puķu un stādu tirdzniecība) Ziedi Jūrmalā un Rīgas rajonā. (Ziedi) Skatīt vairāk   Grieztie ziedi    ​Ziedu piegāde Jūrmalā (Ziedu pušķi) Skatīt vairāk      Līgavu pušķi       Sēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas       Kāzu pušķi       Apsveikuma pušķi    Ziedu kompozīcijas    Vainagi       Sēru vainagi       Kāzu vainagi    Ziedu dekori    Ziedi podos Skatīt vairāk   Ziedu baloni    Rožu ziedlapiņasno 15 € Skatīt vairāk   Ziedu vairumtirdzniecība Skatīt vairāk   Puķu stādi    Sausie ziedi       Sauso ziedu kompozīcijas Floristika Skatīt vairāk   kāzu un banketu dekorators (Floristu pakalpojumi)    Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna Telpu dekorēšana un noformēšana Skatīt vairāk   Telpu dekorēšana Jūrmalā (Telpu dekorēšana un noformēšana)    Baznīcas un svinību dekorēšana    Banketu noformējumi    ziedu piegāde Jūrmalā (Ziedu dekorācijas) Skatīt vairāk   Bēru ceremonijas noformēšana ar ziediem (Bēru ceremonijas noformēšana)       Zārka vāka dekori Dāvanas    Dāvanu iesaiņošana, noformēšana Sveces    Kapu sveces Jūrmalā (Floristu pakalpojumi) Mākslīgo ziedu kompozīcijas Štrausi Jūrmala (Baloni)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43248
Meklēšanas rezultātos parādīts : 502722

Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Visi banneri