Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Edīte Začeste, tekstila dizainere

Edīte Začeste, tekstila dizainere

Mālu iela 1, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2167
(+371) 29771909
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kopš pabeidzu Rīgas Lietišķās mākslas vidusskolu, visa mana dzīve ir saistīta ar aušanu.  Savus audumus cenšos izgatavot atbilstoši modes tendencēm. Pārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus. Vasaras sezonā esmu sastopama Brīvdabas muzejā. Brīvdienās esmu audēju mājā "Lejasboļi", kur demonstrēju aušanas amatu. Tur var aplūkot manus darbus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslinieki    Tekstila izstrādājumi       Gultas veļa un piederumi          Gultas pārklāji Skatīt vairāk         Spilvendrānas          Segas       Apģērbi, Apavi, Aksesuāri          Lakati Skatīt vairāk         Šalles          Apmetņi       Mājas tekstils          Aizkari          Salvetes Skatīt vairāk         Galdauti, galdu pārklāji Skatīt vairāk         Paklāji Skatīt vairāk         Dvieļi Amata demonstrējumi    Izbraukuma demonstrējumi    Meistarklases, darbnīcas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57505
Meklēšanas rezultātos parādīts : 537034

Liedags, viesu māja
Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Visi banneri