Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Wood4ex, SIA

Wood4ex, SIA

Stiebriņi, Vecumnieku pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3933
(+371) 29259709
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Firma Wood4ex ir dibināta 2010. gadā un tās pamatvirziens ir kamīnmalkas ražošana. Malkas skaldīšana tiek veikta ar profesionālām iekārtām, bet kaltēšana notiek automatizētās kaltēs. Pamatprodukcija: bērza,oša un alkšņa malka.

Sezonas laikā uzņēmumā tiek nodarbināti 15 cilvēki. Uzņēmums eksportē produkciju uz Angliju, Īriju, Vāciju un Skandināvijas valstīm. 

Ražojam

  • kamīnmalku fasētu maisos un kastēs paletes
  • taras sagataves
  • kaltētu šķeldu

Iepērkam Apaļkokus: bērzu,alksni,osi

  • kamīnmalkas ražošanai - diam. 7cm - 20 cm
  • taras ražošanai - diam. 15cm - 38 cm
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKurināmais Skatīt vairāk   Malka Skatīt vairāk      Malka maisos          Malka 22L maisos          Malka 40L maisos       Skaldīta malka       Malka kastēs       Kamīnmalka       Bērza malka       Oša malka Skatīt vairāk      Alkšņa malka       Kaltēta malka       Safasēta malka    Malkas piegāde Skatīt vairāk   Malka eksportam Skatīt vairāk   Šķelda Skatīt vairākTaras paletes, izgatavošana Skatīt vairākApaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72389
Meklēšanas rezultātos parādīts : 201141


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Visi banneri