Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Esperanza, SIA, biroja tehnika

Esperanza, SIA, biroja tehnika

Dzirnavu iela 151 - 14, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 28287532
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBiroja piederumi   Datortehnika      CD/DVD matricas      MP3 atskaņotāji      Flash atmiņas      Atmiņas kartes      Peles      Klaviatūras      Datoru ventilatori      Web kameras      Monitori      Datoru korpusi      Barošanas bloki      Cietie diski      Skaļruņi datoriem   Biroja mēbeles      Biroja krēsli      Apgaismes ķermeņi         Galda lampas   Biroja tehnika un iekārtas      Austiņas      Mikrofoni      Laminētāji       Printeri, drukas      Kalkulatori      Baterijas, akumulatori      Lāzerdrukas printeri      Sienas pulksteņi      Dokumentu smalcinātāji      Tintes, strūklas, krāsu printeri   Biroja tehnikas un iekārtu izejmateriāli      Lāzera printeru toneri      Kārtridži, tirdzniecība, uzpilde      Toneru uzpilde lāzera printeriem   Kancelejas preces      Zīmuļi      Klades      Dokumentu kabatas      Piezīmju grāmatiņas       Aploksnes      Dokumentu mapes      Biroja papīrs      Marķieri      Pildspalvas      Šķēres      Līme      Līmlentes   Fotoaparāti   Kafijas automāti   Rotaļlietas   Karnevāla tērpu aksesuāri   Portatīvo datoru somas   Dāvanu maisiņi   Putekļu sūcēji   Elektriskās tējkannas   Televizori un piederumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 14978
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1050010
Skatīt arī katalogā : Biroja piederumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Visi banneri