Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gamma-Serviss, SIA

Gamma-Serviss, SIA

Čiekurkalna 5. šķērslīnija, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 29121752
Juridiskais nosaukums : Gamma-Serviss, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103293176
Juridiskā adrese : Rīga, Maltas iela 29-89, LV-1057
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pulverkrāsošana sniedz pretkorozijas un prettrieciena veidošanos, kas darbojas temperatūras diapazonā no -60 līdz + 150C un nodrošina ar drošu elektrisko izolāciju. Tehnoloģiju iegūšana ar augstas kvalitātes dekoratīvas un aizsardzības pārklājumiem ar īpašībām, ko nevar sasniegt ar parastajām šķidrajām krāsām. Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Pateicoties tā izcilajām īpašībām, pulvera pārklājums ir augstākās kvalitātes aizvietotājs tradicionālajiem pārklājumiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde Skatīt vairāk   Metāla virsmu tīrīšana un krāsošana Skatīt vairāk      Vecu krāsu, rūsas noņemšana ar smilšu strūklu       Metāla virsmu tīrīšana ar skrošu strūklu    Metāla detaļu krāsošana Skatīt vairāk      Alumīnija krāsošana Skatīt vairāk   Metāla pretkorozijas apstrāde       Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība Skatīt vairāk   Cinkošana ar pulvercinku Rīgā (Pulverkrāsošana)    Pulverkrāsas Skatīt vairāk   moto-velo krāsošana (Pulverkrāsas) Skatīt vairāk   Disku pulverkrāsošana Skatīt vairākRīgā (Metāla konstrukciju pulverkrāsošana) Skatīt vairāk   Velosipēdu krāsošana Skatīt vairāk   Vārtu krāsošana Skatīt vairāk   Motocikla detaļu krāsošana Skatīt vairākRīgā (Smilšu strūklas apstrāde)    Metāla detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu Skatīt vairāk   disku krāsošana (Tīrīšana ar smilšu strūklu) Skatīt vairākAutomobiļu disku atjaunošana, krāsošana Skatīt vairāk   Disku remonts, valcēšana Skatīt vairāk   Automobiļu disku restaurācija Skatīt vairāk   Auto disku apstrāde ar smilšu strūklu, strūklošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28464
Meklēšanas rezultātos parādīts : 329249


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Visi banneri