Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tera, SIA

Tera, SIA

Ropažu iela 58, Rīga, Latvija
(+371) 67544921
(+371) 65071308
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDatortehnika   Monitori   Portatīvie datori   Portatīvo datoru somas   Austiņas   Mikrofoni   Skaļruņi datoriem   Flash atmiņas   Atmiņas kartes   MP3 atskaņotāji   Serveri   UPS   Web kameras   Grafiskās planšetes   DatorprogrammasDatoru sastāvdaļas   Procesori   Pamatplates   Datoru operatīvā atmiņa   Cietie diski   Video kartes   Barošanas bloki   Skaņas kartes   CD un DVD iekārtas   Datoru korpusi   Datoru ventilatori   Klaviatūras   PelesBiroja tehnikas un iekārtu izejmateriāli   Kārtridži, tirdzniecība, uzpilde      Lāzera printeru toneri   CD/DVD matricas   Biroja papīrs   Disku statīvi, plaukti, torņi   Baterijas, akumulatoriBiroja tehnika un iekārtas   Lāzerdrukas printeri   Tintes, strūklas, krāsu printeri   Skeneri   Faksi   Papīra smalcinātāji   Laminētāji    Diktofoni   Projektori   Biroja mēbelesFoto un filmēšanas aparatūra, piederumi   Fotoaparāti   Foto objektīvi   Foto somas   Video kameras   Videonovērošanas sistēmasKancelejas preces   Rakstāmgalda piederumi      Līme      Līmlentes      Skavotāji      Šķēres   Kalkulatori   Dokumentu mapes   Foto albumi   Saimniecības preces   Telefonu grāmatas Sakaru tehnika   Mobilie telefoni, tirdzniecība   GPS Navigācija   TelefoniTelevizori un piederumiMazā sadzīves tehnikaAuto preces
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19254
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1504500
Skatīt arī katalogā : Datortehnika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Visi banneri