Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Photon L Baltic, apgaismes tehnika

Photon L Baltic, apgaismes tehnika

Emiļa Melngaiļa iela 2, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67495100
(+371) 67495101
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
"Photon-L Baltic" ir oficiālais "Photon-L" pārstāvis Baltijas valstīs, kas nodarbojas ar augstas kvalitātes LED produkcijas tirdzniecību,kuras ražošanā ir izmantotas visaugstākās tehnoloģijas. Mēs piedāvājam dažāda veida apgaismojuma risinājumus piedāvājot visdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu. „Photon – L" profesionālo kodolu veido profesionāli inženieri, kas aktīvi darbojās inženierijas un apgaismojuma asociācijās ASV un Eiropā: "Enerģijas inženieru asociācijā", „Apgaismojuma inženieru asociācijā" . Uzņēmums ir "Amerikas Apgaismojuma Asociācijas" un "SEMI ORG" biedrs. PRODUKTI UN SERVISS Ārējais apgaismojums:Līdzšinējā ārējā apgaismojuma aizvietošana ar moderno „Photon– L" LED tehnoloģiju nodrošina enerģijas izmaksu samazinājumu līdz pat 90%. Tai pašā laikā panākot apgaismotās virsmas palielinājumu, uzturēšanas izmaksu samazinājumu un vizuāli estētisko uzlabojumu. Pielietojums: * šosejas; * ietves; * lauku ceļi; * dažādi celtniecības projekti Komerciālais apgaismojums: „Photon – L" apgaismojums var tikt izmantots visa veida komercdarbības un industriālajās celtnēs: * biroju ēkās * slimnīcās;
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApgaismojums, apgaismes tehnika Skatīt vairākLED spuldzes Skatīt vairākEnergoekonomiskās spuldzes Prožektori, lukturi Skatīt vairākLED dienas gaismas spuldzes Skatīt vairākLED dārza lampas Skatīt vairākAugstas jaudas spuldzes Zemas jaudas spuldzes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41056
Meklēšanas rezultātos parādīts : 151189


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri