Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Photon L Baltic, apgaismes tehnika

Photon L Baltic, apgaismes tehnika

Emiļa Melngaiļa iela 2, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67495100
(+371) 67495101
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
"Photon-L Baltic" ir oficiālais "Photon-L" pārstāvis Baltijas valstīs, kas nodarbojas ar augstas kvalitātes LED produkcijas tirdzniecību,kuras ražošanā ir izmantotas visaugstākās tehnoloģijas. Mēs piedāvājam dažāda veida apgaismojuma risinājumus piedāvājot visdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu. „Photon – L" profesionālo kodolu veido profesionāli inženieri, kas aktīvi darbojās inženierijas un apgaismojuma asociācijās ASV un Eiropā: "Enerģijas inženieru asociācijā", „Apgaismojuma inženieru asociācijā" . Uzņēmums ir "Amerikas Apgaismojuma Asociācijas" un "SEMI ORG" biedrs. PRODUKTI UN SERVISS Ārējais apgaismojums:Līdzšinējā ārējā apgaismojuma aizvietošana ar moderno „Photon– L" LED tehnoloģiju nodrošina enerģijas izmaksu samazinājumu līdz pat 90%. Tai pašā laikā panākot apgaismotās virsmas palielinājumu, uzturēšanas izmaksu samazinājumu un vizuāli estētisko uzlabojumu. Pielietojums: * šosejas; * ietves; * lauku ceļi; * dažādi celtniecības projekti Komerciālais apgaismojums: „Photon – L" apgaismojums var tikt izmantots visa veida komercdarbības un industriālajās celtnēs: * biroju ēkās * slimnīcās;
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApgaismojums, apgaismes tehnika Skatīt vairākLED spuldzes Skatīt vairākEnergoekonomiskās spuldzes Prožektori, lukturi Skatīt vairākLED dienas gaismas spuldzes Skatīt vairākLED dārza lampas Skatīt vairākAugstas jaudas spuldzes Zemas jaudas spuldzes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40758
Meklēšanas rezultātos parādīts : 149629

Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Visi banneri