Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dārziņi, zirgu sēta

Dārziņi, zirgu sēta

Darziņi, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 28815944
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jāšana dot daudz labuma bērniem, un ne tikai. Piemēram, jātniekam uzlabojas stāja un stiprinās muguras, vēdera, kāju muskuļi.

Mazie bērni ļoti prēcīzi jūt pozitīvu enerģiju no četrkājainā drauga un spēj pareizi ‘’runāt’’ ar viņu.

Saskarsme ar dzīvniekiem ieaudzina bērniem atsaucību, labsirdību, saudzīgu uzturēšanos pret dabu, neitralizē agresiju.

Mēs izvēlamies pašus mierīgus zirgus un visu jāšanas laiku ar Jums būs instruktors.

Zirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas.

Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.

Pavisam maziem bērniem vai tiem, kuri grib iemācīties jāt ar zirgu patstāvīgi , ir piedāvājums izmēģināt pajāt slēgta laukumā.

15 minūtes maksā 5 Eur.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzjādes Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairākZirgi Skatīt vairāk   Zirgkopība, zirgaudzētavas Еноты (Mājdzīvnieki apskatei) Skatīt vairāk   Kazas    Vistas Piedāvājumi bērniem    Pasākumu organizēšana bērniem Foto sesijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38331
Meklēšanas rezultātos parādīts : 227799


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Visi banneri