Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dārziņi, zirgu sēta

Dārziņi, zirgu sēta

Darziņi, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 28815944
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jāšana dot daudz labuma bērniem, un ne tikai. Piemēram, jātniekam uzlabojas stāja un stiprinās muguras, vēdera, kāju muskuļi.

Mazie bērni ļoti prēcīzi jūt pozitīvu enerģiju no četrkājainā drauga un spēj pareizi ‘’runāt’’ ar viņu.

Saskarsme ar dzīvniekiem ieaudzina bērniem atsaucību, labsirdību, saudzīgu uzturēšanos pret dabu, neitralizē agresiju.

Mēs izvēlamies pašus mierīgus zirgus un visu jāšanas laiku ar Jums būs instruktors.

Zirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas.

Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.

Pavisam maziem bērniem vai tiem, kuri grib iemācīties jāt ar zirgu patstāvīgi , ir piedāvājums izmēģināt pajāt slēgta laukumā.

15 minūtes maksā 5 Eur.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzjādes Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairākZirgi Skatīt vairāk   Zirgkopība, zirgaudzētavas Еноты (Mājdzīvnieki apskatei) Skatīt vairāk   Kazas    Vistas Piedāvājumi bērniem    Pasākumu organizēšana bērniem Foto sesijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37971
Meklēšanas rezultātos parādīts : 225472

Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Visi banneri