Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RC Auto , autoserviss

RC Auto , autoserviss

Krustabaznīcas iela 12a, Rīga, Latvija
(+371) 66100111
(+371) 29995099
(+371) 66100111
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Autoservisa aprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, iegādātas pilnīgi jaunas Eiropas Savienībā ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu. Mūsu autoserviss ir piemērots autovadītājiem, kuri ikdienā daudz pārvietojas ar automašīnu un vēlas saņemt ātru un profesionālu apkalpošanu Rīgas centrā. Mēs piedāvājam saprātīgu cenu remontdarbiem un auto rezerves daļām. Mēs izvēlamies tikai kvalitatīvas rezerves daļas. Mēs pievēršam lielu uzmanību remontdarbu un izmantojamo materiālu kvalitātei. Mūsu uzņēmumā strādā tikai pieredzējuši speciālisti un tādēļ, mēs droši varam jums dot garantiju par padarītajiem darbiem. Pie mums veikto remontdarbu vēsture par jūsu automašīnu tiek saglabāta arhīvā, kas dod iespēju izsekot iepriekš veiktajiem remontdarbiem mūsu autoservisā. Klientiem ir pieejams bezmaksas WI-FI internets. Pastāvīgie klienti un uzņēmumi, kuru autobāzes remontu veic mūsu autoservisā, saņem patstāvīgu atlaidi 10% apmerā.
Zīmoli
DunloppirelliKUMHO_TYRESAGIPSava
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts Skatīt vairākAuto riepas, riepu tirdzniecība Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība Ritošās daļas remonts Dzinēju un transmisijas diagnostika un remonts Auto diagnostika Eļļas maiņa Bremžu sistēmas maiņa Metināšana, metināšanas darbi Virsbūves remonts Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa Ātrumkārbu remonts Starteru un ģeneratoru remonts Auto riepu serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50232
Meklēšanas rezultātos parādīts : 976597

Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Visi banneri