Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Invite, ielūgumi

Invite, ielūgumi

Rīga, Latvija
(+371) 26162047 - Agnese
(+371) 29396121 - Inese
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : SIA INVITE
Reģistrācijas numurs : 40103330665
Juridiskā adrese : Enkuru iela 3, Zvejniekciems, Saulkrastu pag., Saulkrastu nov., LV-2161
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts

Sadarbībā ar saviem klientiem SIA „Invite” ir radījis simtiem dažādus darbus, kas saistīti ar kāzām, jubilejām un citiem svarīgiem pasākumiem. Vairums no tiem ir aplūkojami galerijā. Cenas un detalizētāka informācija norādītas mūsu mājas lapā: www.invite.lv zem katra attēla.
Kāzu ielūgumi, galda kartes un citi papīra izstrādājumi zvanot pa tālr.: 26162047 vai rakstot e-pastu uz agnese@invite.lv.
Savukārt par šuvumiem interesēties pa tel. 29396121, e-mail: inese.arne@invite.lv.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIelūgumi kāzām (Kāzu ielūgumi)no 2 € Skatīt vairākDāvaniņas viesiem (Galda kartes, galda karšu izgatavošana )no 0.4 € Skatīt vairākPersonalizētas šampanieša pudeles (Kāzu pudeles un glāzes)no 1.15 € Skatīt vairākKājas mežģīnes līgaviņām (Līgavas dekoratīvā zeķes gumija)no 12 € Skatīt vairākKāzu gredzenu spilventiņi (Kāzu gredzenu spilventiņi)25 € Skatīt vairākAubes un priekšauti mičošanai (Aubītes un priekšauti)50 € Skatīt vairākZiemassvētku kartiņas (Ziemassvētku apsveikumi)no 0.5 € Skatīt vairāk

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30341
Meklēšanas rezultātos parādīts : 81246

Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Visi banneri