Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pierīgas pirtis, pirts

Pierīgas pirtis, pirts

Staltbrieži, Ikšķiles novads, Latvija, LV-5052
(+371) 29490735
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams – pirts blakus Mazās Juglas upei un kanālam, Ogres rajonā pirms Tīnužiem, 25 km no Rīgas
Piedāvā:
• Pirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei (6 gultas vietas, 2 papildvietas);
• Teritorija, 3 ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus 100 un vairāk cilvēkiem;
• Demokrātiskas un diferencētas cenas (ļoti lēti darba dienās).

Atpūtai divatā:
darba dienās, svētdienās - 50 €

Atpūtai kompānijā:
darba dienās, svētdienās - 70 €

piektdienās - 140 €

sestdienās - 170 €

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākViesu nami50 - 170 € Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairākPierīgas pirtis Lauku tūrisms Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Ogres upes    Piknika vietas Skatīt vairāk   Ugunskura vietas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi    Vieta sporta pasākumiem Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākBūvniecība    Guļbūves pirtis    Viesu nami - guļbūves
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60827
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1060284


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Visi banneri