Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā

A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā

Čiekurkalna 1. līnija 84, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 29221913
(+371) 29326607
(+371) 67450327
viss.lv/?v=151125 - Aicinām uz tikšanos izstādē «Izstādē - BILTIM TEHNIKA 2023.» Rāmavā, stendā A-11, 05. – 07.10.2023
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Aicinām uz tikšanos izstādē «Izstādē - BILTIM TEHNIKA 2023.» Rāmavā, stendā A-11, 05. – 07.10.2023.

1) Iekārtas uzstādīšanai nepieciešamas dažas minūtes. Nav jāsagriež caurules, nav nepieciešama papildus platība.

2) Aizmirstiet par ekspluatācijas izdevumiem un apkalpošanu. Neizmainot ūdens garšu un kvalitāti tiks nodrošināts «mīksta ūdens» efekts.

3) Aizmirstiet par skābēm attīrīšanai. Vienkārši jānoslauka.

4) Nelietojot mīkstinātājus - izmazgāta veļa būs mīksta tāpat.

5) Tīrajiem sildelementiem būs efektīva siltumatdeve.

6) Attīrītām/neaizaugošām caurulēm - kvalitatīva ūdens padeve.

7) Un vēl daudz laba…

Iekārtām ļoti plašs kapacitātes diapazons. No privātmājām (CALMAT - 1 m3/stundā) līdz pilsētai nepieciešamā ūdens patēriņa (līdz pat 750 m3/stundā)

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŪdens mīkstināšanas iekārtas Skatīt vairākŪdens mīkstināšanas iekārtas privātmājām un dzīvokļiem Skatīt vairāk   Ūdens mīkstināšanas iekārta Vulcan S10 Skatīt vairākŪdens mīkstināšanas iekārtas komerciālai lietošanai Skatīt vairākŪdens mīkstināšanas iekārtas industriālai lietošanai Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22357
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32320

Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Visi banneri