Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā

A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā

Čiekurkalna 1. līnija 84, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 29221913
(+371) 29326607
(+371) 67450327
viss.lv/?v=151125 - Aicinām uz tikšanos izstādē «Izstādē - BILTIM TEHNIKA 2023.» Rāmavā, stendā A-11, 05. – 07.10.2023
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Aicinām uz tikšanos izstādē «Izstādē - BILTIM TEHNIKA 2023.» Rāmavā, stendā A-11, 05. – 07.10.2023.

1) Iekārtas uzstādīšanai nepieciešamas dažas minūtes. Nav jāsagriež caurules, nav nepieciešama papildus platība.

2) Aizmirstiet par ekspluatācijas izdevumiem un apkalpošanu. Neizmainot ūdens garšu un kvalitāti tiks nodrošināts «mīksta ūdens» efekts.

3) Aizmirstiet par skābēm attīrīšanai. Vienkārši jānoslauka.

4) Nelietojot mīkstinātājus - izmazgāta veļa būs mīksta tāpat.

5) Tīrajiem sildelementiem būs efektīva siltumatdeve.

6) Attīrītām/neaizaugošām caurulēm - kvalitatīva ūdens padeve.

7) Un vēl daudz laba…

Iekārtām ļoti plašs kapacitātes diapazons. No privātmājām (CALMAT - 1 m3/stundā) līdz pilsētai nepieciešamā ūdens patēriņa (līdz pat 750 m3/stundā)

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŪdens mīkstināšanas iekārtas Skatīt vairākŪdens mīkstināšanas iekārtas privātmājām un dzīvokļiem Skatīt vairāk   Ūdens mīkstināšanas iekārta Vulcan S10 Skatīt vairākŪdens mīkstināšanas iekārtas komerciālai lietošanai Skatīt vairākŪdens mīkstināšanas iekārtas industriālai lietošanai Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22655
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32701


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Visi banneri