Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Titan, fitnesa klubs

Titan, fitnesa klubs

Lubānas iela 125a, Rīga, Latvija, LV-1021
(+371) 67889889
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kluba mēneša apmeklējuma cena ar noslēgtu kontraktu uz 12 mēnešiem. Pilna laika Maksa mēnesī - Ls 25 Apmeklējuma laiks - bez laika ierobežojuma Ar laika ierobežojumu Maksa mēnesī - Ls 20 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 7:00 - 17:00 un no 21:00 - 23:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Dienas laika Maksa mēnesī - Ls 15 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 11:00 - 17:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Kluba mēneša apmeklējuma cena ar noslēgtu kontraktu uz 6 mēnešiem Pilna laika Maksa mēnesī - Ls 30 Apmeklējuma laiks - bez laika ierobežojuma. Ar laika ierobežojumu Maksa mēnesī - Ls 25 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 7:00 - 17:00 un no 21:00 - 23:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Dienas laika Maksa mēnesī - Ls 20 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 11:00 - 17:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta klubi Skatīt vairākFitness, fitnesa centri Skatīt vairākSporta klubi Skatīt vairākSolāriji Trenažieru zāles Skatīt vairākFitnesa treneri Fitnesa bārs Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 63883
Meklēšanas rezultātos parādīts : 359414


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Visi banneri