Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
CLC, grāmatvedības pakalpojumi

CLC, grāmatvedības pakalpojumi

Cēsu iela 31, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 28877309
(+371) 29784406
(+371) 67311025
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Kvalitāte Mūsu mērķis ir sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus, ievērojot konstantus kvalitātes standartus, lai Jūs varētu koncentrēties uz savu pamatdarbību un būt pārliecināti par SIA CLC izpildītajiem darbiem. Ātrums Mēs savā darbībā apvienojam jaunāko tehnoloģiju sniegtās iespējas ar augsti kvalificēta darbaspēka izmantošanu, kas nodrošina labāko finanšu pakalpojumu kvalitāti. Precīzi un savlaicīgi iesniegti finanšu dati ļaus Jums atbilstoši plānot naudas plūsmu, lai uzņēmums gūtu maksimālu labumu no apgrozāmo līdzekļu izmantošanas. Individuāli risinājumi Mēs saprotam, ka katrs uzņēmums ir atšķirīgs. Tādēļ esam elastīgi un pielāgojamies katra klienta individuālajām vajadzībām, lai varētu rast labāko risinājumu tieši Jūsu uzņēmumam.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Skatīt vairākKonsultācijas finanšu vadībā un nodokļu jautājumos Uzņēmuma revīzīja, audits Skatīt vairākUzņēmumu reģistrācija, dibināšana Gada pārskati, bilances Virtuālais birojs Nodokļu aprēķināšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38195
Meklēšanas rezultātos parādīts : 205040


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Visi banneri