Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SPA Estonia, SPA viesnīca

SPA Estonia, SPA viesnīca

A.H.Tammsaare puiestee 4a, Pärnu, Pärnu maakond, Eesti, 80010
(+372) 4476905
(+372) 4476901
Apraksts
SPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras. SPA Estonia saviem klientiem piedāvā pakalpojumus jau vairāk kā 15 gadus. Atrodamies 2 min gājienā no Pērnavas pilsētas pludmales. Kopā mūsu SPA centru veido 3 korpusi, kuri savā starpā ir savienoti un ērti pieejami. Katram pacientam mūsu centra speciālisti sastādīs individuālo ārstniecības pakalpojumu paketi. Tajā pašā laikā Jūs variet izvēlēties kādu no jau esošajām procedūru paketēm - Ārstēšanas pakete, - Spēcinošā/uzmundrinošā pakete, - Masāžas pakete, - Veselīga diena Igaunijā - pakete Ārstēšanai ar aukstumu. Mūsdienīgās ārstniecības metodes, lieliskais apkalpošanas serviss un mājīgā gaisotne SPA Estonia viesnīcās ļaus Jums patīkami atpūsties un nostiprināt veselību!
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRehabilitācijas centri Skatīt vairākAtpūta un izklaide Igaunijā    Pērnava Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairāk   1-vietīgi numuri    2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Luksa numuri    Ģimenes numuri Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākSPA    Saunu un baseinu centrs (Ūdens relaksācijas centrs) Skatīt vairāk   Saunas    tvaika pirts (Turku pirts) Skatīt vairāk   Somu pirts, Sāls pirts (Pirtis) Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairākTrenažieru zāles Rehabilitācija Skatīt vairāk   Hidroterapija, ūdensdziedniecība    Masāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairāk      Kāju pēdu punktveida masāža (Pēdu masāža)19.21 € Skatīt vairāk      Zemūdens masāža9.96 € Skatīt vairāk   Ārstnieciskā vingrošana4.98 € Skatīt vairāk   Ūdens aerobika4.98 € Skatīt vairāk   Limfodrenāža Skatīt vairāk   Ozokerīts8.54 € Skatīt vairāk   Parafīna procedūras rokām7.11 € Skatīt vairākSkaistumkopšana Skatīt vairākSolāriji Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54620
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1452318

DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Visi banneri