Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
INETA LESĪTE, stiliste

INETA LESĪTE, stiliste

Elizabetes iela 65, Rīga, Latvija
(+371) 29533413
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

INETA LESĪTE, personālais stilists.


„Skaistums ir dabas harmonija”


Piedāvā individuālās stila konsultācijas sievietēm un vīriešiem. Konsultē par ieteicamām krāsām apģērbā un matu sakārtojumā. Palīdz garderobes iegādē un komplektēšanā. Individuāli klientēm sniedz ieskatu un konsultē make-up mākslā - krāsu izvēlē un uzklāšanas tehnikā.
Veido dažāda veida make-up/ dienas, vakara, kāzu, foto, tematiskos u.c/. No 2010.gada strādā par dekoratīvās kosmētikas pasniedzēu imidža skolā-studijā "Unastyle".
Vada izbraukuma lekcijas un seminārus.
Regulāri piedalās Latvijas un Eiropas mācību konferencēs, semināros.
Ir interesanta un daudzveidīga sadarbība ar dažādiem žurnāliem un TV raidījumiem, Latvijas uzņēmumiem un skolām, sieviešu un jauniešu atbalsta centriem.

Šajā jomā darbojas 20 gadus.
2006.gadā apguvusi meistarību skropstu pieaudzēšanā un skropstu ilgviļņu veidošanā.
2007 gadā saņēmusi Latvijas Amatniecības Kameras vizāžista amata meistara diplomu.
No 2007.g. ir Baltijas Imidža Speciālistu Asociācijas /BISA/ pārstāve.
2008.g. kā .pasniedzēja piedalījusies ES profesionālās izglītības apmaiņas projektā Somijā Leonardo da Vinči programmas ietvaros. Vairākus gadus bijusi " Stage make-up" konkursa un Baltijas "Asociatīvā tēla" konkursa reglamenta un Starptautiskās žūrijas sastāvā. 2008.g. saņemts atzinības raksts par sekmīgu audzēkņu sagatavošanu kvalifikācijas eksāmenam.  No 2010.g.-2016.g.kā Baltijas Imidža Speciālistu Asociācijas /BISA/ pārstāve, palīdzējusi organizēt tēla veidošanas konkursu ”Ekstravagantā līgava”. 2010.g. saņemta pateicība par sekmīgu audzēkņu sagatavošanu dalībai konkursā "Jaunais profesionālis ". 2010.g. pedagoga profesionālās pilnveides programma ietvaros iegūts pedagoga sertifikāts /LU , Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte/. 2013.g. sadarbībā ar izdevniecību "Jumava "izdota grāmata "Stila noslēpumi". 

2014.gadā Iegūta 2.pedagogu profesionālās darbības kvalitātes pakāpe. ”Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas organizācijas apstākļos”. 2014.gadā Latvijas Nacionālā filmu festivālā "Lielais Kristaps - 2014" tika iekļauta nominācijā Labākais grima mākslinieks /"Svina migla vai man grūti atzīties mīlestībā"/"Laeaden Mist",režisors Vladislavs Ščepins/.

                                                             Pakalpojumu saraksts

Attālinātā/online stilista konsultācija

Attālinātā/online meikapa konsultācija

Attālinātās/online  lekcijas un semināri

Konsultācija - personīgākrāsu kolorīta noteikšana. Krāsu izvēle apģērbā un aksesuāros. Matu krāsas izvēle.

Krāsu palete atbilstoši krāsu sezonai

Konsultācija –mācamies krāsoties. Dekoratīvās kosmētikas izvēle pēc sezonas krāsām un uzklāšanas tehnika.

Konsultācija - sejas formas noteikšana, piemērotu briļļu formu, aksesuāru un frizūru izvēle.

Konsultācija - figūras tipa noteikšana, apģērba līniju izvēle.

Konsultācija - personīgā stila noteikšana, garderobes komplektēšana.

Konsultācija - apģērbu, aksesuāru, apavu vai briļļu iegādei veikalos.

Konsultācija - garderobes analīze un koordinēšana klientu mājās.

Meikapa uzklāšana:

dienas meikaps

vakara meikaps

liftinga meikaps

foto meikaps /iespējams izbraukums pie klienta/

līgavas meikaps /iespējams izbraukums pie klienta/

Frizūras veidošana ikdienai un svētkiem

Līgavas frizūras /iespējams izbraukums pie klienta/

Uzacu korekcija

Skropstu un uzacu krāsošana

Dekoratībā kosmētika

Semināri, lekcijas, meistarklases /iespējams izbraukums pie klienta/

Dāvanu kartes

Elektroniskās dāvanu kartes

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLīgavas meikaps. Frizūru veidošana Svētku frizūras Attālinātā/online meikapa konsultācija Online konsultācijas Online meistarklases Online stilista pakalpojumi Skaistumkopšana Skatīt vairāk   Meikaps Make-up Foto meikaps Kāzu meikaps Dienas meikaps Vakarā meikaps Svētku meikaps    Dekoratīvā kosmētika Skatīt vairāk   Kosmetoloģija    Uzacu korekcija, krāsošana    Grims (Make-up) Skatīt vairāk   Stilista pakalpojumi Personālais stilists Stilista konsultācijas Iepirkšanās veikalā (Stilisti, vizāžisti) Skatīt vairākDāvanu kartes Apmācību programmas    Kursi Skatīt vairāk   Semināri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 77803
Meklēšanas rezultātos parādīts : 543889

Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Visi banneri