Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals

Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals

Graudu iela 58, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 27884333
(+371) 20020111 - Veikals
(+371) 28449669 - Remontdarbnīca
www.mezam.lv - Stihl un Viking tehnika
Juridiskais nosaukums : Tehnikas veikals SIA
Reģistrācijas numurs : 40003937465
Juridiskā adrese : Graudu iela 58, Rīga, LV-1058
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV17HABA0551018749132
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

"Tehnikas veikals" ir pasaules labāko ražotāju produkcija, kvalitatīva apkalpošana un serviss, zemākas cenas! Par savas darbības misiju uzskatām zinošu un apmierinātu klientu!
Klientu ērtībām Tehnikas veikals ir akcentējis trīs darbības pamatvirzienus: veikals, remontdarbnīca un interneta veikals.
Tehnikas veikals SIA veikalos – remontdarbnīcās Graudu ielā 58, Graudu ielā 60, Rīgā un Muldavas ielā 3, Dobelē strādā zinoši pārdevēji un servisa meistari ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šīs tehnikas tirdzniecībā un apkalpošanā. Mēs pārstāvam Latvijā un pasaulē labi pazīstamus dārza, parku, meža, zāliena kopšanas un atpūtas tehnikas ražotājus, piemēram Stihl, Viking, Maruyama, AL-KO, Husqvarna, Jonsered, Partner, Dolmar, Stiga, Zongshen, Kawasaki, Hitachi, Pubert, Agri-Fab, Yamaha u.c.
Plašajā motorzāģu, trimmeru, dzinumgriežu, krūmgriežu, zemes frēžu, kultivatoru, aeratoru (skarifikatoru), zāles un zālienu pļāvēju, traktoru un raideru, augstspiediena mazgātāju, strāvas ģeneratoru klāstā mēs katram klientam varam piemeklēt vispiemērotāko agregātu gan veicamā darba, gan cenas ziņā! Mūsu klienti to zina, ka “Tehnikas veikals” piedāvā tikai tās preces, ko pārzina un ir pārliecināti par šīs tehnikas veiktspēju un izturību. Specializācijas uz tehniku darbam un atpūtai rezultātā, “Tehnikas veikala” klienti kopā ar preci iegūst zināšanas un tehnisko atbalstu. Tāpat mūsu veikalā ir iespējams iegādāties rezerves detaļas, aksesuārus un papildaprīkojumu mūsu piedāvātajai tehnikai, specializēto apģērbu un aizsarglīdzekļus darbu veikšanai.
Tehnikas veikals SIA ir dinamisks, augošs uzņēmums, un mūsu attīstība norisinās kopsolī ar laiku – esam elastīgi gan piedāvāto preču un pakalpojumu klāstā, gan cenu ziņā! Ja jūs no preces iegādes attur tikai tās specifikācija, komplektācija vai cena, zvaniet, rakstiet vai griežaties personīgi pie mums, lai kopīgi rastu abpusēji pieņemamu risinājumu!
“Tehnikas veikala” trešais pamatdarbības veids ir arī e-komercija, jeb interneta veikals. Jūsu ērtībai  ir radītas divas vietnes - www.tehnikasveikals.lv un www.mezam.lv. Jums preču iegāde internetā sniedz iespēju iegādāties mūsu piedāvāto produkciju neizejot no mājas vai darba vietas un ietaupīt naudu, nezaudējot uz apkalpošanas, zināšanām, garantijas un pēcpārdošanas servisa rēķina! Mums tā ir iespēja būt soli tuvāk jums, iepazīstināt jūs ar visu pieejamās tehnikas plašo modeļu klāstu un tehniskajiem raksturojumiem, aktualitātēm, akcijām un jaunumiem!
Uzticama tehnika, zinošs personāls, tehniskais atbalsts, apmācība, konsultācijas un pieņemamas cenas tas ir “Tehnikas veikals”!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStihl motorzāģis (Interneta veikali)no 178.9 € Skatīt vairākTirdzniecība Dārzkopības tehnika un inventārs Skatīt vairākMežizstrādes un mežkopības tehnika Tehnikas serviss, remonts, apkope, tirdzniecība Skatīt vairākZāles pļāvēji Raideri Zālienu traktori Ūdens apgādes sūkņi Krūmgrieži Kultivatori Malkas ripzāģi Trimmeri Motorzāģi Spēka zāģi Motobloki Zemes urbji (Urbji, urbju komplekti) Sniega tīrītāji Zaru smalcinātāji, šķeldotāji Ģeneratori Dzīvžoga šķēres Augstspiediena mazgātāji
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 58225
Meklēšanas rezultātos parādīts : 719338

Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Visi banneri