Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latvijas Datoru centrs

Latvijas Datoru centrs

Krišjāņa Barona iela 21a, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67285512 - Birojs
(+371) 67821474 - Birojs
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVirszemes digitālā televīzija   Virszemes televīzijas dekoderi    Digitālās televīzijas karte (CAM moduļi)   Istabas un āra TV antenasPrinteri, drukasLielformāta drukasDruku, printeru nomaApdruka   T-kreklu apdrukaKopēšana un dokumentu pavairošana   Iesiešanas darbi   Krāsu kopēšana   Lielformāta drukaRICOH (Biroja tehnika un iekārtas)   Biroja tehnikas un iekārtu izejmateriāli   Biroja tehnikas garantijas remonts   Biroja tehnikas serviss un apkopeBiroja tehnikas noma   Kopētāju nomaProjektori   Projektoru noma   Multimediju projektoriDatortehnika   Portatīvie datori   DatoriRICOH (Printeri, drukas)   Kārtridži, tirdzniecība, uzpilde   Dokumentu smalcinātāji   Multifunkcionālas iekārtas   Digitālie kopētāji   FaksiRICOH (Foto un filmēšanas aparatūra, piederumi)   Atmiņas kartes   Foto objektīvi   Foto somasPakalpojumi birojiem   Kopēšana un dokumentu pavairošana   Laminēšana, laminēšanas pakalpojumi   Laminētāji
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37967
Meklēšanas rezultātos parādīts : 807536
Skatīt arī katalogā : Virszemes digitālā televīzija

Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Visi banneri