Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss

Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss

Viskaļu iela 25, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 67385184
(+371) 28643007
(+371) 67385183
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Dārza Tehnika nodarbojas ar dārza un meža tehnikas izplatīšanu, kā arī mēs piedāvājam tehnikas apkopi un servisa pakalpojumus. Mūsu veikalā jūs atradīsiet meža un dārza tehnikas zīmolus Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražotos motorzāģus, trimmerus, krūmgriežus, zāles pļāvējus, kultivatorus, celmu frēzes, dzīvžoga šķēres, lapu pūtējus, raiderus, traktorus, sniega pūtējus, aeratorus un zaru smalcinātājus. POTCP 9.00.- 19.00 S. 9.00.- 16.00 Sv. Slēgts
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Skatīt vairākInterneta veikali Dārzkopības tehnika un inventārs Mežizstrādes un mežkopības tehnika Rezerves daļas, remonts, apkope Sniega pūtēji Zāģi    Motorzāģi    Spēka zāģi Skatīt vairākKrūmgrieži Kultivatori Skatīt vairākZāles pļāvēji Pļaujmašīnas Trimmeri Celmu frēzes Dzīvžoga šķēres Raideri Minitraktori, dārza traktori    Husqvarna Skatīt vairāk   Stiga Skatīt vairāk   Jonsered Skatīt vairāk   Partner Skatīt vairākLapu pūtēji Sniega tīrītāji Sniega pūtēji Ūdens apgādes sūkņi Ģeneratori
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 61889
Meklēšanas rezultātos parādīts : 776775


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Visi banneri