Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma

Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma

Hospitāļu iela 5a, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 29220566
(+371) 67270730
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Auto aplīmēšana ir uzņēmuma PAMATVIRZIENS, tāpēc pieejam šim pakalpojumam ar visu nopietnību. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi, lai acis priecētu un cena būtu laba :) AUTO DIZAINU veidojam uz mūsu rīcībā esošiem precīziem automodeļu rasējumiem vai modelējot uzlīmes uz konkrētā transporta līdzekļa. Iespējams gan vienkāršas reklāmas uzlīmes, gan arī daļēja vai pilnīga automašīnas ietīšana. Mūsu darbiem dodam divu gadu garantiju. Izgatavojam dažādas vides reklāmas lietas: PLĀKSNES, NORĀDES, STENDUS, REKLĀMAS BANERUS, BŪVTĀFELES, arī GAISMAS REKLĀMA. Strādājam augstumā! Metinām, krāsojam, skrūvējam, montējam un betonējam. Drukājam SIETSPIEDĒ un DIGITĀLAJĀ DRUKĀ. Drukājam krāsaini! Veidojam arī „acij tīkamus” DIZAINA MAKETUS. ...visu jau nevar uzskaitīt! Zvaniet, rakstiet - mēģināsim līdzēt! :)
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresReklāma Dizains, dizaina izstrāde Maketēšana Vides reklāma    Auto aplīmēšana    Skatlogu noformēšana    Informatīvās plāksnītes    Gaismas reklāma    Reklāmas karogi Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi    Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Lielformāta druka    Sietspiede    Bukleti, bukletu izgatavošana    Afišas    Plakāti    Vizītkartes, izgatavošana    Uzlīmes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40309
Meklēšanas rezultātos parādīts : 487384


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Visi banneri