Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kampas, mēbeles

Kampas, mēbeles

J. Tumo-Vaižganto g. 13 / Sinagogų g. 1, 13, Plungė, Telšių apskritis, Lietuva, LT-90125
(+370) 44871866
(+370) 69845627
(+370) 44871866
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture. We offer furniture of oak tree. Furniture we can make from solid (heavy) and from sawed wood (light). Furniture is always original: i.e. with branches, only cut off, for not have rough edges. We only wash with special Peruvian bark liquid. If client wants we can varnish. People mostly like light furniture in summer - in garden and terrace; in winter - in bathhouse. We always try to participate in exhibitions, fairs. Watch for the fashion tendency. Racks are made of oak, berch, elm, ash and other wood. For tags we use smithers made pegs. Beds, tables, chairs and benches we produce with any measurements (according to clients desire). If client wants we can varnish or make it oily. Each person wants to look at himself in the mirror. Isn't that nicely to see yourself on mirror with oak frames? We started working with oak on 1998. At first we were making breadboards, sugar-basins, racks for cups, spiceries, plates. After that the production was changing, new shapes were used.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPagalma (āra) interjera elementi Skatīt vairāk   Nojumes, lapenes, teltis Skatīt vairāk   Koka skulptūras Skatīt vairāk   Šūpoles, šupoļu tirdzniecība Skatīt vairākMēbeles Skatīt vairāk   Bufetes, trauku skapji Skatīt vairāk   Dārza mēbeles Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie Skatīt vairāk   Drēbju skapji Skatīt vairāk   Grāmatu plaukti Skatīt vairāk   Gultas Skatīt vairāk   Kumodes Skatīt vairāk   Kurpju plaukti Skatīt vairāk   Masīvkoka mēbeles Skatīt vairāk   Masīvkoka galdi    Masīvkoka krēsli Skatīt vairāk   Televizoru galdiņi Skatīt vairāk   Žurnālu galdiņi, kafijas galdiņi Interjera priekšmeti Skatīt vairāk   Apgaismes ķermeņi Skatīt vairāk   Kamīnu dekori    Koka trauki Skatīt vairāk   Lādes Skatīt vairāk   Puķu paliktņi, statīvi    Spoguļi Skatīt vairākKoka izstrādājumi Skatīt vairāk   Durvis Skatīt vairāk   Kāpņu margas Skatīt vairāk   Koka kāpnes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54288
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1225197


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Visi banneri