Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Soliters, labiekārtošana, apzaļumošana

Soliters, labiekārtošana, apzaļumošana

Brīvības gatve 214, Rīga, Latvija
(+371) 22668833
(+371) 67800229
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošanaAinavu arhitektūra, dizainsVides, ainavu dizainsApstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošanaApstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošanaBīstamo koku zāģēšanaZālienu, mauriņu ierīkošana, kopšanaTeritorijas labiekārtošanaAkmensdārzu ierīkošanaArborista pakalpojumi, koku kopšanaDārza celiņu, dārza laukumu izveideDzīvžogiBruģis, bruģakmens   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi   Betona bruģis   Granīta bruģis   Koka bruģisZāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšanaZāliena pļaušana, trimerēšanaLaistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīcesKrastu, nogāžu veidošana, stiprināšanaKrūmu trimmerēšanaKoku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšanaKoku un krūmu zāģēšanaLietus ūdens novadīšana, drenāžaKoka terasesDārza mājas un mājiņasDārza grīdas un celiņi, dekingsBērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošanaBērnu rotaļu mājiņas, izgatavošanaNojumes, lapenes, teltisMazās arhitektūras formasPuķu kastesDekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana   Strūklakas   Strauti un kaskādesSezonas sakopšanas, mulčēšana, ieziemošanas darbiŽogi, sētasKoku un krūmu kopšanaKoku un krūmu stādījumu ierīkošanaDārzu rekonstrukcijaZāliena mēslošanaMelnzemeZemes frēzēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17630
Meklēšanas rezultātos parādīts : 946519
Skatīt arī katalogā : Labiekārtošana, apzaļumošana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Visi banneri