Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zeltiņu vēstures krātuve

Zeltiņu vēstures krātuve

Skola, Zeltiņu pagasts, Alūksnes novads, Latvija
(+371) 25745577 - vēstures krātuve
(+371) 29492284 - Raķešu bāze
Pirmdiena -
Otrdiena -
Trešdiena09:00 - 17:00
Ceturdiena -
Piektdiena -
Sestdiena09:00 - 17:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

PADOMJU MANTOJUMS ZELTIŅOS!

Bijusī padomju armijas raķešu bāze un Zeltiņu vēstures krātuve

Ceļojumu vēlams uzsākt Zeltiņu vēstures krātuvē (apmēram 2 km no bāzes ceļa gala Alūksnes virzienā), kur dota iespēja ieskatīties padomju gadu sadzīvē un uzzināt par darbību bijušajā raķešu bāzē.

Pamesto militāro objektu iespējams apskatīt gan pašiem, gan gida pavadībā.

Bijušais īpaši slepenais militārais objekts vēl šodien glabā daudz nezināmas un interesantas informācijas.

Ieteikums: paņemt līdz kabatas bateriju.

Ja vēlaties apskatīt krātuvi vai bāzi gida pavadībā, saskaņot vēlamo laiku vismaz diennakti iepriekš pa telefonu 25745577 (krātuve), 29492284 (bāze)

Stāstījums latviešu valodā.

Un vēl -

Kurš zina, ka:

  • 1928.gada 17.decembrī Zeltiņu pagastā dzimis Latvijas JOKDARIS Nr.1 Edgars Liepiņš? (ekspozīcija “Ziemeļu zvaigzne” vēstures krātuvē)
  • 1683.gadā E.Gliks nodibināja draudzes skolu Zeltiņos (ekspozīcija “Mana skola Zeltiņos” vēstures krātuve)
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji    Ekskursijas       Ekskursijas pa bijušo PSRS kodolraķešu bāzi gida pavadībā Skatīt vairāk      PSRS militārais mantojums (Tūrisma apskates objekti)       Ļeņina piemineklis (Pieminekļi)    Muzeja ekspozīcijas       Padomju armijas formas tērpi (Muzeja ekspozīcijas) Gidi, gidu pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37430
Meklēšanas rezultātos parādīts : 336771

Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Visi banneri