Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība

Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība

Bērzaunes iela 12, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 22335731 - Klientu apkalpošanas centrs
(+371) 67553927 - Klientu apkalpošanas centrs
(+371) 22335741 - Celtniekiem
(+371) 26148769 - Veikaliem
(+371) 22335732 - Santehnika, apkure
(+371) 67553928 - Klientu apkalpošanas centrs
(+371) 67554224 - Birojs
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
www.buvserviss.lv - ērtākais būvmateriālu interneta veikals-noliktava! SIA “RĪGAS BŪVSERVISS” ir dibināts 2002. gadā, un sevi jau ir pierādījis kā uzticams partneris, tam ir stabila sadarbība ar nopietnām Latvijas celtniecības organizācijām. Specializācija ir būvmateriālu tirdzniecība, komplektēšana un piegāde. Iegādājoties preces, SIA “RĪGAS BŪVSERVISS” nodrošina transportu preču piegādei, kā arī papildus iespējams vienoties par preču iekraušanu un izkraušanu. Pastāvīgajiem klientiem iespējams slēgt ilgtermiņa sadarbības līgumus uz izdevīgākiem noteikumiem (piemēram: atlaides preču grupām, atliktie maksājumi). Pasūtījumi tiek pieņemti gan no juridiskām personām, gan no privātpersonām Rīgā, Rīgas rajonā, kā arī pārējā Latvijas teritorijā. Pie mums jūs varat iegādāties visdažādākos vietējo un citu valstu ražotāju celtniecības un apdares materiālus.
Zīmoli
KnaufSAKRETGrundfosRockwoolveluxAerocGustavsbergVetonitparocisoplaatDamixaravakwilomakitaodulinetechno_nicolMonierlodeuponorPURMOradimpcersanitzilmetvivacolorviadrusvaremtatramatsotralentzSolerPalauroltechnikpaffoniorasomniplastminolMalmbergGorenjeElectroluxBosch_logoruukkiRotofakro
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Interneta veikali Sienu bloki    Aeroc bloki    Aku grodi    Dobtie betona bloki    Keramzītbetona bloki Celtniecības plēves jumtiem un sienām    Tvaika izolācija    Aizsargplēves    Antikondensāta plēves    Difūzmembrānas    Hidroizolācijas plēves Santehnika Skatīt vairāk   Dušas kabīnes    Izlietnes    Keramiskie WC podi    Vannas    Ūdens maisītāji    Jaucējkrāni    Bidē    Vannas istabas aksesuāri Žogi, sētas    Vārti    Metinātie un pītie žogi    Paneļu žogi Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Radiatori    Siltās grīdas    Dvieļu žāvētāji    Ūdens sildītāji un boileri    Apkures katli    Spiedkatli, spiedtvertnes, hidrofori    Izplešanās trauki, tvertnes Piekārtie griesti Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Betona dakstiņi    Uzkausējamie materiāli    Metāla, skārda jumtu papildelementi    Viļņotās loksnes    Bitumena šindeļi Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Akmens vate Grīdas    Lamināta parkets    Grīdas segumi Iekšdurvis un ārdurvis (Durvis un logi) Skatīt vairākVelux, Fakro, Roto jumta logi (Jumta logi un lūkas) Skatīt vairākPlastikāta logi, PVC logi Koksnes plātnes KSP (preskartons)    OSB plāksnes    Fasādes apdares materiāli Ģipškartons un ģipškartona profili    Ģipškartona konstrukcijas Sausie maisījumi būvniecībai Skrūves un stiprinājumi    Dībeļi    Naglas Krāsas un lakas Mobilās mājas Skatīt vairākBūvniecība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 78699
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2507979

Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Visi banneri