Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Leiputrija, atpūtas komplekss, kempings un viesu nams

Leiputrija, atpūtas komplekss, kempings un viesu nams

Stirniņas, Iļķene, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2103
(+371) 26405596 - Naktsmītņu rezervācijas, kompleksa noma, piedāvājumu sagatavošana, informācija
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksiAktīvā atpūta   Kvadricikli. Kvadraciklu noma. Kvadriciklu noma: leiputrija.com (Izbraucieni ar kvadracikliem)   Bagiji   Šaušana    Kanoe laivu noma (www.leiputrija.com) (Laivu noma, īre)   Velosipēdu noma   sporta spēles pie Rīgas: www.leiputrija.com (Vieta sporta pasākumiem)   Batuti   Galda spēleswww.leiputrija.com (Pirtis)   Apkurināms kublsViesu nams, kempings, kempinga mājiņas (Naktsmītnes)   Numuriņi (Viesu nami)      2-vietīgi numuri      Divistabu numurs, ģimenes numurs (2-istabu numuri)   Kempinga mājiņas, kempings (Kempingi)   Telšu vietas   Kemperu stāvlaukumsSvinības, pasākumi, semināri (Banketu zāles un telpas svinībām)korporatīvie treniņi, līderības treniņi (Kolektīvu veidojoši un saliedējoši pasākumi)Telpas semināriem pie Rīgas (Telpas konferencēm un semināriem)Atpūtas inventāra noma (Sporta un tūrisma inventāra noma)   Kanoe laivu noma (Laivu noma, īre)   Velonoma (Velosipēdu noma)   Makšķerēšanas piederumu nomaAtpūta pie dabas   Dabas parki   Ekskursija purvā (Ogošana)   Sēņošana   Makšķerēšana   Piknika vietas      Ugunskura vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 70730
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1619523
Skatīt arī katalogā : Atpūtas kompleksi

Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Visi banneri