Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA

Ekostandarts tehnoloģijas, SIA

Izstāžu komplekss Rāmava, Izstāžu iela 11, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-1076
(+371) 67473706
(+371) 26399540
(+371) 29258588
(+371) 67473706
Apraksts
EkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus. Notekūdeņu problēmas tika atrisinātas gan privātmājās, sabiedriskajās un ēdināšanas iestādēs, viesnīcās, kempingos, tāpat arī tika veikti darbi jau esošu, tehniski un morāli novecojušu pašvaldību attīrīšanas iekārtu rekonstrukcijās. Kāpēc izvēlēties EkoStandarts Tehnoloģijas ražotās iekārtas: Ražotas un sertificēts Latvijā. Augsta attīrītā ūdens kvalitāte, atbilst LR un ES normatīvu aktiem, ko var novadīt atklātās ūdenstilpnēs, vai infiltrēt gruntī. Darbības procesā nav nepatīkamu smaku un trokšņa. Droša un vienkārša darbība, pakļauta arī mainīgām slodzēm Augstākā konstrukcijas izturība, kas spējīga pretoties augstiem gruntsūdeņiem. Zemas ekspluatācijas izmaksas un vienkārša apkalpošana Tiek piedāvāts pilns apkalpošanas serviss, kas neierobežo garantijas laiku. Individuāla pieeja un katram klientam. EkoStandarts Tehnologijas nes atbildību par katru uzstādīto iekārtu.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas Ūdensapgāde un kanalizācija Skatīt vairāk   Tauku atdalītāji    Eļļas, naftas atdalītāji    Lietus ūdens novadīšana, drenāža    Lietus ūdeņu attīrīšanas un savākšanas sistēmas DRAIN MAX    Infiltrācijas sistēmu DRAIN MAX tirdzniecība    Infiltrācijas lauku izbūve    Notekūdeņu attīrīšana Projektēšana Būvniecība Kompresori Aeratori, gaisa pūtēji
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54325
Meklēšanas rezultātos parādīts : 389376

Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Visi banneri