Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AQUA SAN, SIA, santehnika

AQUA SAN, SIA, santehnika

Brīvības gatve 292, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67555501 - Salons
(+371) 67555596
(+371) 29102836 - Logi, durvis
(+371) 26164811 - Santehnika, baseini
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Piedāvājam peldbaseinus un SPA baseinus, to projektēšanu un aprīkojuma uzstādīšana. Katram ir iespēja izvēlēties tādu peldbaseinu vai SPA baseinu, kas atbilst viņa vēlmēm un prasībām. Tas var būt dažādu izmēru un pielietojuma peldbaseins vai SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram. Veicam agrāk būvētu peldbaseinu renovāciju, atbilstoši mūsdienu tehnoloģiskajām prasībām. Ja Jums ir kāda ideja par baseinu vai SPA masāžas baseinu – mēs palīdzēsim rast veiksmīgāko risinājumu un kvalitatīvu izpildījumu. Mēs piedāvājam tīru ūdeni, komfortu un ekskluzīvu izklaidi!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali Baseinu izgatavošana, uzstādīšana Baseini un masāžas vannas Skatīt vairāk   SPA baseini (Baseini, baseinu tirdzniecība) Skatīt vairāk   Peldbaseini, privātie, publiskie Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini, tirdzniecība    Akrila vannas    Baseinu tirdzniecība, serviss, projektēšana Skatīt vairāk   Baseinu ķīmija    Baseini, baseinu aprīkojumi Skatīt vairāk   Akmens masas vannas    Dezinfekcijas līdzekļi Durvis un logi    Koka logi Skatīt vairāk   Koka durvis Skatīt vairāk   Ārdurvis Santehnika    Izlietnes    Keramiskie WC podi    Ūdens maisītāji    Ūdens attīrīšanas filtri    Tvaika kabīnes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60469
Meklēšanas rezultātos parādīts : 971849

Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Visi banneri