Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Komforts, santehnikas un apkures salons

Komforts, santehnikas un apkures salons

Jaunmoku iela 26, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67893875
(+371) 67893868 - Vairumtirdzniecība
(+371) 67893872 - Dizaineru pakalpojumi
(+371) 67805369
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Uzņēmuma SIA „EVA-SAT” galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība. Uzņēmums dibināts jau 1993.gadā un pirmo veikalu atvēra Rīgā, J.Rainberga bulvārī 1. Par uzņēmuma "EVA - SAT" pastāvīgiem klientiem, pateicoties preču augstajai kvalitātei, daudzveidīgam piedāvājumam un ātrai piegādei, ir kļuvušas vairākas Latvijā labi pazīstamas dizaina un celtniecības firmas un arhitektu biroji. Šobrīd uzņēmumam "EVA - SAT" pieder lielākie santehnikas un apkures tehnikas veikali „KOMFORTS” – santehnika, apkure! Rīgā, Jaunmoku ielā 26 (pie t/c Spice), Krasta ielā 44 (pie t/c Mols) Ventspilī, Lāčplēša ielā 20 un Liepājā, Zemnieku ielā 32!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKOMFORTS (Tirdzniecība) Skatīt vairākSantehnika Skatīt vairāk   Keramiskie WC podi    Izlietnes    Ūdens maisītāji    Virtuves izlietnes    Dušas kabīnes    Vannas istabas aksesuāri    Vannas    SPA hidromasāžas baseini, tirdzniecība Flīzes Vannas istabas mēbeles Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures katli    Dvieļu žāvētāji    Manometri, termometri, drošības vārsti    Siltās grīdas    Radiatori    Termoregulatori    Ūdens sildītāji un boileri Ūdensapgāde un kanalizācija    Caurules, trubas    Sifoni un armatūra    Noslēgarmatūra, radiatoru pieslēgi, savienojumi    Skrūves un stiprinājumi    Ūdens cirkulācijas sūkņi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 73776
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1136139

Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Visi banneri