Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Stieress, kempings

Stieress, kempings

Stieres, Upesgrīva, Mērsraga pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3284
(+371) 26513692
(+371) 25416868
(+371) 67450770
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kempings atrodas 90 km no Rīgas, Upesgrīvā (Slokas - Talsu ceļa P131 malā) 50 km no Tukuma pilsētas. Piedāvājam mierīgu,relaksējošu atpūtu no ikdienas steigas un stresa divvietīgās un četrvietīgās kempinga mājiņās. Klientiem pieejama mājas virtuve ar garšīgām maltītēm, kā arī atsevišķa kempinga viesu virtuvīte ēdiena pagatavošanai.

Vasarā darba dienās piedāvājam bērnu un jauniešu vasaras nometņu organizēšanas vietu.

Kempingā Stieress iespējams pasūtīt banketus līdz 50 personām.

Kempingā vienlaicīgi var uzņemt un izmitināt: 

  • Kempinga mājiņās līdz 40 viesiem
  • Telšu vietas līdz 50 personām
  • 2 treileru vietas.
  • Semināra telpa 40 personām.

Kempings atvērts no 1. jūnija līdz 31. augustam. No 1. maija līdz 31.maijam un 1.septembra līdz 30.septembrim tikai pēc rezervācijas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairāk      2-vietīgas mājiņas30 - 35 € Skatīt vairāk      4-vietīgas mājiņas55 - 60 € Skatīt vairāk      Kempinga servisa ēka Skatīt vairāk   Telšu vietas8 €    Treileru pieslēgums15 € Kafejnīcas Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Atpūta pie jūras Skatīt vairāk   Piknika vietas       Grilli5 €    Vasaras nometnes Skatīt vairāk   Ugunskura vietas5 € Aktīvā atpūta    Vieta sporta pasākumiem    Volejbola laukumi3.5 €    Galda teniss3 €    Novus3 € Banketu zāles un telpas svinībām10 € Velosipēdu noma3.5 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 79100
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1740450

Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri