Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Norde metāls, SIA, metālapstrāde

Norde metāls, SIA, metālapstrāde

Plieņciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3113
(+371) 29212821 - Direktors
Apraksts

Ar lielāko prieku palīdzēsim Jums rast idejas, izvēloties izstrādājumus no metāla un piedāvāsim labākos risinājumus to realizēšanā.

SIA "NORDE METĀLS" uzsākusi savu darbību 2004.gadā. .Galvenais uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana.

Piedāvājam izstrādājumus gan no melnā metāla, gan nerūsējošā tērauda.

Mēs veicam izstrādājumu projektēšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu.

Savai produkcijai garantējam nevainojamu kvalitāti, nodrošinot augstu pārklājuma izturības pakāpi, kā arī pretkorozijas aizsardzību.

Visu izgatavojam pēc katra klienta individuālām vēlmēm. Pasūtījumus iespējams noformēt gan pie klienta mājās, gan

sazinoties telefoniski, vai ar e-pastu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla kalumi Skatīt vairākMetālapstrāde    Metāla kalumi Skatīt vairāk   Žogi, sētas Skatīt vairāk      Automātikas barjeras Skatīt vairāk   balkonu margas (Kalumi vārtiem) Skatīt vairāk   Vēja rādītāji Skatīt vairākvītņu kāpnes (Dizaina elementi, objekti) Skatīt vairākBalkona apmales Skatīt vairākDārza mēbeles Skatīt vairākNojumes, lapenes, teltis Skatīt vairākKāpnes, trepes Skatīt vairākNerūsējoša tērauda konteineri Projektēšana, uzstādīšana, serviss Metālkalumu restaurācija
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 56935
Meklēšanas rezultātos parādīts : 674903

CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Visi banneri