Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Coyote Fly****, restorāns - klubs

Palasta iela 3, Rīga, Latvija, LV-1050
67227794
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni, Kafejnīcas, Bistro, Ēdnīcas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8599
Meklēšanas rezultātos parādīts : 36105
Skatīt arī katalogā : Restorāni, Kafejnīcas, Bistro, Ēdnīcas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Visi banneri