Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Krišjāņa Valdemāra iela 149 - 310, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67391722
(+371) 29473251 - mob.tel.
(+371) 67383721
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
SIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu: 1) Projekta ideju un projekta pieteikumu izvērtēšana, piemērojot tos noteiktajām prioritātēm un aktivitātēm ES struktūrfondu finansējuma saņemšanai 2) Projektu pieteicēju un īstenotāju konsultēšana ( projektu caurskatīšana, labošana, precizēšana ) 3) Projektu izstrāde un sagatavošana iesniegšanai pirmā līmeņa starpniekinstitūcijās (IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) struktūrfondu finansējuma saņemšanai 4) Iesniegto projektu pieteikumu saskaņošana ar pirmā līmeņa starpniekinstitūcijām ( IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) 5) īstenojamo ES struktūrfondu līdzfinansēto projektu finanšu vadība - finanšu uzraudzība un kontrole 6) Projektu īstenošanas( progresa ) ziņojumu un prognožu sagatavošana, kā arī finanšu pieprasījumu sagatavošana un iesniegšana 7) Projektu finanšu līgumu grozījumu sagatavošana un iesniegšana saskaņošanai 8) Sadarbība ar finanšu institūcijām projektu īstenošanas laikā. SIA Indigo Line izstrādā projektus mazajiem, mikrouzņēmumiem un zemnieku saimniecībām, ES finansējuma saņemšanai: jaunu uzņēmumu radīšanai un esošo uzņēmumu attīstībai (piem. kokzāģētavām un jaunu darba vietu nodrošināšana, vienkāršotā rekonstrukcija, jaunu tehnoloģiju iegāde utt.) 9)Sia Indigo Line nodrošina Mentora pakalpojumus. 10)Sia Indigo Line sniedz finanšu kosultācijas un piedāvā izvietot ilgtermiņa investīcijas dažādos reālos projektos.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProjektu, biznesa plānu izstrāde Eiropas Savienības struktūrfondi    Finansu, biznesa konsultācijas Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Grāmatvedības konsultācijas Ekonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59305
Meklēšanas rezultātos parādīts : 230563


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Visi banneri