Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Poligons DK, peintbols

Poligons DK, peintbols

Pogas, Dzimtmisa, Iecavas pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 22022053
Juridiskais nosaukums : Poligons DK SIA
Reģistrācijas numurs : 43603028027
Juridiskā adrese : E.Virzas iela 35, Iecava, Bauskas rajons, LV- 3913
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Izbaudi kārtīgu spēli,neskaties, kur ir lētāk,jo var gadīties ,ka pēc spēles būsi vīlies,BRAUC PIE MUMS...
Pie mums - vēl viens jauns laukums ar speciāli sagatavotu transportu!Tas viss 11.5 ha platībā-bijušajā karabāzē,ar nocietinātām ēkām,torņiem,bunkuriem un mežu!!!Organizējam atpūtu kolektīviem.Ērti piebraukt,liels stāvlaukums automašīnām,autobusiem.Kompānijās virs 20 cilvēkiem cena EUR 6.- par sākuma komplektu!!!

Vasarā piedāvājam: peintbolu, strītbolu,atrakciju "ūdensbumba", pludmales volejbolu, militāro šķēršļu joslu,orientēšanos pēc leģendas, telšu vietas, krievu pirtiņu ar nakšņošanas iespējām.

Mēs gaidām tieši Tevi, vienmēr laipni aicināts!!!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta spēļu laukumi1.5 € Skatīt vairāk   Strītbols, strītbola laukumi1.5 € Skatīt vairāk   minifutbols (Minifutbols)1.5 € Skatīt vairāk   Peintbols7 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Karaoke Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākūdensbumba (Aktīvā atpūta) Skatīt vairāk   Orientēšanās Atpūta pie dabas~ 3 € Skatīt vairāk   Pludmales volejbola laukumi1.5 € Skatīt vairāk   Peldvietas    Piknika vietas1.5 € Skatīt vairākmilitārā josla (Pasākumu organizēšana)no 7 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 123088
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1285040

Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Visi banneri