Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SB UN PARTNERI, SIA

SB UN PARTNERI, SIA

Piedrujas iela 7a, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67113070
(+371) 67113070
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla kalumiBūvkalumi un būvstiprinājumi   Logu furnitūra   Eņģes   Stila rokturi      Eņģes durvīmBūvkalumi un būvstiprinājumiVārti   Kalumi slēģiem   Kalumi vārtiemAtslēgas un slēdzenes    Cilindri ar aizsargātu profilu   Brusu savienotāji, brusu kurpes   Cilindri ar standarta profilu   Konsoles   EņģesPastkastītes   Metāla kalumi      Eņģes durvīmDurvju rokturi    Iekšdurvju rokturi   Ārdurvju rokturiDekoratīvie durvju rokturiVēsturiski durvju rokturiDurvju furnitūraEkskluzīvi durvju rokturiModerni rokturiAtslēgas un slēdzenesAlumīnija rokturiMisiņa rokturiRokturi ar kristāliemĀdas rokturiKoka rokturiVēsturiski kalumi (Metāla kalumi)Pastiprināti rokturiProfilrāmju durvju rokturiRokturi šaurprofila durvīmLielrokturiRozetesIegremdējamās rozetesIefrēzējamās rozetesBīdāmo durvju rokturiRokturi stikla durvīmRokturi ugunsdrošām durvīmRokturi evakuācijas durvīmAntipanikas durvju sistēmasApaļie rokturiTualetes furnitūraSlēdzenes durvīmAtslēgas tualetēmIekaļamās slēdzenesSlēdzeņu korpusiSlēdzenesVācu slēdzenes (Slēdzenes)Ārdurvju slēdzenesĀrdurvju atslēgasKoda atslēgasAtslēgas plastmasas durvīmUgunsdrošas slēdzenesPanikas slēdzenesUgunsdrošas atslēgasSlēdzenes stikla durvīmAtslēgas stikla durvīmElektroslēdzenes un motorslēdzenesProfilrāmju durvju slēdzenesStarpistabu atslēgasVēsturiskas slēdzenesDaudzpunktu slēdzenesPārfalču durvju atslēgasĶīlas atslēgasSlēdzenes plastmasas durvīmPretuzlaušanas furnitūraŠleperslēdzenesRullīšslēdzenesŠaurās slēdzenesPārfalcētas durvisPiekaramās atslēgasPapildslēdzenesPretplāksnesRegulējamas pretplāksnesĀrdurvju pretplāksnesPakešu durvju pretplāksnesStiprinātas pretplāksnesViesnīcu atslēgu sistēmasPirkstiņeņģesAtspereņģesEņģes pilnstikla durvīmRegulējamās eņģesDivviru enģesEņģes stikla durvīmBlīvgumijasBirstveida blīvesIefrēzējamās blīvesAutomātiskās blīvesLogu blīvesSliekšņiKrītošie sliekšņiAutomātiskie sliekšņiĀrdurvju sliekšņiSliekšņi balkonu durvīmLogu rokturiSlēdzami logu rokturiSlēģiŽalūzijasLogu mehānismiKāpnes, trepesBīdāmās kāpnesMargasMēbeļu furnitūraMēbeļu rokturiMēbeļu līstesBīdāmās sistēmasLietus ūdens novadīšana, drenāža
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46281
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1123799
Skatīt arī katalogā : Metāla kalumi

KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Visi banneri