Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Raibie logi, viesnīca

Raibie logi, viesnīca

Lielais prospekts 61, Ventspils, Latvija, LV 3601
(+371) 29142327
Reģistrācijas numurs : 41203026592
Juridiskā adrese : LIelais prospekts 61, Ventspils, LV 3601
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
"Raibie logi" atrodas Ventspils pilsētas centrālajā daļā, uz galvenās ielas, pavisam netālu no pilsētas administratīvā centra un tūristu iecienītākajiem sporta, atpūtas un izklaides objektiem, kā arī iepirkšanās centriem. Te labi jutīsies ne tikai tūristi, kas izbauda atvaļinājuma laiku, bet arī darījumu cilvēki, kuri pēc saspringtas darba dienas atpūšas mājīgi iekārtotos numuriņos. Viesiem piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā. Auto iespejams novietot pagalmā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri32.73 - 51.22 € Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri35.57 - 68.3 € Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri42.69 - 81.1 € Skatīt vairāk      Papildus gultas vietas14.23 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 171567
Meklēšanas rezultātos parādīts : 722520


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Visi banneri