Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Malvīne, viesu māja

Malvīne, viesu māja

Malvīnes, Aglonas pagasts, Preiļu novads, Latvija, LV-5304
(+371) 26487180
(+371) 26324038
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ja vēlaties atpūsties no ikdienas rūpēm, baudīt saulrietu draugu kompānijā vai siltajos vasaras vakaros šūpoties šūpolēs, vērojot gleznainā ezera dabu, aicinām apmeklēt atpūtas vietu „Malvīne”. Mēs piedāvājam: • Naktsmītnes guļbaļķu divstāvu mājā vai divvietīgajās mājiņās. • Īstu, ar malku kurināmu, lauku pirti. • Glempinga kupolveida teltis. • Zāli ar kamīnu dažādām svinībām. • Telšu vietas pludmalē ar ugunskura vietām un galdiņiem. Ideāla vieta piknikam. • Laivu un katamarāna nomu. Ir iespēja makšķerēt un apskatīt Cirīša ezera skaistās dabas ainavas. Ezers ir viens no gleznainākajiem Latgalē, tā krastā atrodas Aglonas ciems ar visiem zināmu Aglonas baziliku. Izbraucieni pa ezeru ar motorlaivu. Tuvākie apskates objekti: - Aglonas bazilika, Svētavots - Maizes muzejs - 2.pasaules kara muzejs - Karaļa kalns - Cirīšu ezera Upursalas dabas taka, uz kuras var nokļūt ar plostu vai laivu - Horoskopu parks

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes15 € Skatīt vairāk   Viesu mājas15 € Skatīt vairāk   2-vietīgas mājiņas30 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas3 € Skatīt vairāk   Laivu noma, īre10 € Skatīt vairāk   Atpūta pie Cirīša ezera Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 99882
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1379141


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Visi banneri