Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Malvīne, viesu māja

Malvīne, viesu māja

Malvīnes, Aglonas pagasts, Preiļu novads, Latvija, LV-5304
(+371) 26487180
(+371) 26324038
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ja vēlaties atpūsties no ikdienas rūpēm, baudīt saulrietu draugu kompānijā vai siltajos vasaras vakaros šūpoties šūpolēs, vērojot gleznainā ezera dabu, aicinām apmeklēt atpūtas vietu „Malvīne”. Mēs piedāvājam: • Naktsmītnes guļbaļķu divstāvu mājā vai divvietīgajās mājiņās. • Īstu, ar malku kurināmu, lauku pirti. • Glempinga kupolveida teltis. • Zāli ar kamīnu dažādām svinībām. • Telšu vietas pludmalē ar ugunskura vietām un galdiņiem. Ideāla vieta piknikam. • Laivu un katamarāna nomu. Ir iespēja makšķerēt un apskatīt Cirīša ezera skaistās dabas ainavas. Ezers ir viens no gleznainākajiem Latgalē, tā krastā atrodas Aglonas ciems ar visiem zināmu Aglonas baziliku. Izbraucieni pa ezeru ar motorlaivu. Tuvākie apskates objekti: - Aglonas bazilika, Svētavots - Maizes muzejs - 2.pasaules kara muzejs - Karaļa kalns - Cirīšu ezera Upursalas dabas taka, uz kuras var nokļūt ar plostu vai laivu - Horoskopu parks

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes15 € Skatīt vairāk   Viesu mājas15 € Skatīt vairāk   2-vietīgas mājiņas30 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas3 € Skatīt vairāk   Laivu noma, īre10 € Skatīt vairāk   Atpūta pie Cirīša ezera Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 99529
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1370896

Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Visi banneri