Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs

PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs

Lielās lapas, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
(+371) 26611111
Juridiskais nosaukums : Pif Paf SIA
Reģistrācijas numurs : 50003785111
Juridiskā adrese : Strautu ilea 23, Ogre, LV- 5001
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Peintbols (angļu val. „paintball” – krāsu bumba) ir sporta spēle, kurā spēlētāji apbruņojušies ar saspiestu gaisu darbināmiem ieročiem un kā munīciju izmantojot ar krāsu pildītas bumbiņas mēģina sašaut pretiniekus. Ja spēlētājam trāpa ar bumbiņu, tas skaitās nošauts un spēlētājam jāatstāj laukums līdz nākamajai spēlei.

Peintbola parkā „PIF PAF” Tev būs lieliska, neaizmirstama izklaide kopā ar komandas biedriem - draugiem, radiem, kolēģiem, skolas biedriem un citiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Peintbols Skatīt vairāk   Ciemats (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Ierakumu laukums (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Auto laukums (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Viesuļvētra (Peintbola laukumi) Skatīt vairāk   Ģērbtuves Telšu vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60338
Meklēšanas rezultātos parādīts : 614668


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Visi banneri